Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Θεμελίωση Νηπιαγωγείου Μονεμβασιάς.

Στην Μονεμβασία, την Τετάρτη 24 Απριλίου 2013 και ώρα 13:00 , με την παρουσία του Δημάρχου Μονεμβασίας κ. Ηρακλή Τριχείλη , του Αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητας Μονεμβασίας κ. Γιώργου Βουνελάκη , του Πρόεδρου της Τοπικής Κοινότητας κ. Χουσάκου Δημητρίου , του κ. Αντωνίου Ανδριτσάκη μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας ,  του Πρόεδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Μονεμβασίας κ. Σταθάκη Παναγιώτη , των Δημοτικών Συμβουλών κ. Χριστάκου Σταύρου και Παπαδάκη Γεωργίου, εκπροσώπων Υπηρεσιών, Συλλόγων και δημοτών  έγινε η κατάθεση του θεμέλιου λίθου για την ανέγερση του Νηπιαγωγείου.

Το ανεγερθέν κτίριο συνολικού εμβαδού 284 τμ , θα αποτελείται από δύο κύριες αίθουσες διδασκαλίας, τους απαραίτητους υποστηρικτικούς χώρους όπως αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, χώρους ανάπαυσης , βοηθητικούς χώρους, ενώ προβλέπεται διαμορφωμένος περιβάλλοντας χώρος.
  
Το νέο Νηπιαγωγείο αποτελεί μέρος του οράματος της Δημοτικής αρχής για το τόπο και έρχεται να καλύψει τις εκπαιδευτικές ανάγκες της Δημοτικής Ενότητας Μονεμβασίας, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην παροχή των κοινωνικών υπηρεσιών προς τους δημότες.
--------------------------------------------
Πηγή: lakoniapress.gr-M. Καρούνης
--------------------------------------------