Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Γνωστός.....ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΟ......!!!!!!!!!!!

Όρμος Βατίκων...μια περιοχή που έφτασε σε σημείο να γίνετε γνωστή για το Αγκυροβόλιο παρά για τις φυσικές του ομορφιές ....

Ένα Παυλοπέτρι που θάπρεπε οι Δήμοι Ελαφονήσου και Μονεμβασιάς να έχουν μια συνεργασία να συνεχιστούν οι έρευνες να δοθούν στο φως και τα υπόλοιπα ευρήματα και να είναι τόπος προορισμού ..απεναντίας τον εκθέτουμε σε κίνδυνο .....να μην αναφερθούμε σε όλα τα υπόλοιπα στολίδια αυτού του τόπου ....αντί αυτού κατά καιρούς έτσι για να <<κλείσουν >>τα μάτια ,κάποιοι προσπαθούν με τρόπο γελοίο να υποβαθμίσουν το πρόβλημα του αγκυροβολίου λέγοντας ότι με αυτόν τον τρόπο καταστρέφεται ο τουρισμός στην περιοχή....θαρρείς και οι τουρίστες είναι πρόβατα και δεν ξέρουν που πάνε και τι θέλουν . Αλήθεια είναι καιρός να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του αγκυροβολίου ΤΩΡΑ όχι αύριο ....μην το χώνουμε το πρόβλημα κάτω από το ....χαλί. 

Σύσσωμη η κοινωνία των τριών όμορων δήμων πρέπει να ενημερωθεί πλήρως να σταματήσουν τα παπαγαλάκια περί δήθεν καταστροφολογία που σπέρνουμε εμείς οι <<άσχετοι>> και να αντιμετωπιστεί το θέμα ριζικά .

Αν πραγματικά θέλουμε να μιλάμε και να λέμε ότι νοιαζόμαστε για το μέλλον αυτού του τόπου ως προς την προστασία του περιβάλλοντος και ως τουριστική ανάπτυξη να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους και οι αρμόδιοι και υπεύθυνοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
--------------------------------------------
Συμβαίνει Τώρα
--------------------------------------------