Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Δελτίο Τύπου "Radio Adelin-FM 107,3

Ο σταθμός του radio adelin fm107,3 τα πολλά χρόνια που λειτουργεί έχει σκοπό την αντικειμενική ενημέρωση του πολίτη και την διασκέδαση του, με σεβασμό προς όλους αναδεικνύοντας πάντα μια στάση ευπρεπισμού και σεβασμού προς τους φίλους που το παρακολουθούν είτε σαν ακροατές είτε μέσα από τις σελίδες του, και αυτό αποδεικνύεται μέσα από την αναγνώριση χιλιάδων φίλων που έχει. 

Οι σελίδες του στο fb είναι στην διάθεση όλων, να δηλώσουν την άποψη τους να καταθέσουν ερωτήματα ακόμα και να κάνουν διάλογο πάντα στα πλαίσια του ευπρεπισμού που διακατέχει τον καθένα. 

Δεν επιτρέπεται σε άτομα τα οποία προσβάλουν την υπόσταση του σταθμού κάνοντας σχόλια στα πρoσωπικά τους προφίλ με μόνο σκοπό την επιθετική κακοήθεια χυδαιολογώντας, κρίνουν τα κείμενα στα τυχόν ορθογραφικά λάθη, υποβαθμίζοντας την είδηση , σχολιάζοντας δημόσια χυδαία και καταφέρονται με τρόπο ανεπίτρεπτο προς το ραδιόφωνο, υποστηρίζοντας έτσι ότι η δική τους μόρφωση τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν την γλώσσα της <Συγγρού> νομίζοντας ότι αυτό τους καθιστά νοήμονες. 

Όταν ασκείται κριτική πρέπει να γίνεται με τρόπο που να μην μας χαρακτηρίζει ότι, κοιτάμε το δέντρο αλλά χάνουμε το δάσος!! 

Ο εξευγενισμός του ανθρώπου όπως υποστηρίζουν, δεν εξαρτάται από το αν κάνεις ορθογραφικά λάθη αλλά από αξίες, ιδεώδη και αρχές που σαν βάσει πρώτα έχουν τον αυτοσεβασμό, και κατά καμία περίπτωση δεν κερδίζει κάποιος τον σεβασμό γράφοντας χωρίς λάθη ενώ δεν έχει ενδοιασμούς στο να χυδαιολογεί . 

Και επειδή ο σταθμός του radio adelin 107,3 F.M οφείλει να σέβεται όλους εσάς και απαιτεί από όλους να σέβονται τους πιστούς φίλους που το παρακολουθούν επί χρόνια,δεν επιτρέπει σε κανέναν να σχολιάζει δημοσίως με τρόπο χυδαίο να διασύρουν τον σταθμό χυδαιολογώντας, κάτι που καθιστά την ποινική δίωξη. 

Ως πρώτο βήμα θα διαγράφονται και θα μπλοκάρονται οριστικά οι εξευγενισμένοι χυδαίοι . 

Δεχόμαστε την κριτική στα όρια που επιτρέπεται και εφ' όσον έχει στόχο την σωστή ενημέρωση, καταδικάζουμε την χυδαιολογία από όπου και αν προέρχεται ειδικά από άτομα που δεν έχουν καμιά σχέση με το αντικείμενο.
------------------------------
Πηγή: Adelin-FM 
------------------------------