Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Εγκαίνια του εθελοντικού πυροσβεστικού σταθμού Β τάξης στον δήμο Ευρώτα

Σήμερα 22 Νοεμβρίου 2013 έγιναν τα εγκαίνια του εθελοντικού πυροσβεστικού σταθμού Β τάξης στον δήμο Ευρώτα.



Μια ιδέα που ξεκίνησε πριν λίγο καιρό και έφτασε σήμερα να υλοποιήται χάριν των εθελοντών του δήμου Ευρώτα και της Π.Υ Γυθείου.

Ο διοικητής κύριος Γραφάκος Κωσταντίνος Πυραγός ανταποκρινόμενος σε ένα αίτημα του δήμου Ευρώτα κίνησε όλες της διαδικασίες εκπαίδευσης και όχι μόνο και με την συνδρομή του δήμου ,των υπουργών εσωτερικών κυρίου Γρηγοράκου και του υπουργείου εθνικής άμυνας κυρίου Δαβάκη , συνέδραμαν ουσιαστικά για την ολοκλήρωση αυτού του σταθμού.





Τα εγκαίνια έγιναν χοροστατούντος του μητροπολίτου Σπάρτης και Μονεμβασίας κυρίου Ευσταθίου παρουσία του αρχηγού του Π.Σ κυρίου Βασιλείου Παπαγεωργίου ,του περιφερειάρχη Π.Σ Πελοποννήσου κυρίου Γιόβα Κωσταντίνο , των εκπροσώπων του δήμου Ευρώτα ,της βουλευτού κυρίας Φεβρωνίας Πατριανάκου, της ανιπεριφερειάρχη κυρίας Τζανετέα και πλήθος κόσμου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η δημιουργία του εθελοντικού πυροσβεστικού σταθμού στην περιοχή του δήμου Ευρώτα,δίνει την δυνατότητα της άμμεσης επέμβασης σε ζητήματα πολιτικής προστασίας κάτι που έλειπε απο την περιοχή.




Ολοι οι ομιλητές αναφέρθηκαν στο σημαντικό έργο των εθελοντών που διέπονται απο αισθήματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς , αφιερώνουν προσωπικό χρόνο απο την καθημερινότητα τους και τάσονται στην υπηρεσία των συνανθρώπων τους.
--------------------------------------
Πηγή: AdelinFM-Τάκης Πολίτης
-----------------------------------------