Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Απάντηση στο δημοσίευμα "ΝΤΡΟΠΗ.... ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ...!!!!!!!!!!"

Κύριε Λαμπρινίδη διαβάζοντας σήμερα το θέμα για τις υψηλές τιμές των δωματίων στα Κύθηρα http://kithiraikanea.blogspot.gr/2013/07/blog-post_7834.html θεωρώ πως έχει γίνει κάποιο λάθος. 

Μπαίνοντας σε ένα site για online booking διαπίστωσα πως ο κύριος ο οποίος ήθελε να κλείσει δωμάτιο κοίταξε μόνον στο Καψάλι όπου οι τιμές αν και λίγο μεγαλύτερες από του υπόλοιπου νησιού δεν είναι εξωφρενικές για αυτά που προσφέρουν.
Σας προτείνω να κάνετε αυτό που έκανα και εγώ δηλαδή να μπείτε στην γνωστή ιστοσελίδα www.booking.com/gr  και να βάλετε ως αναζήτηση το Καψάλι(και μάλιστα στις 15 Αυγούστου που οι τιμές είναι πιο ανεβασμένες γιατί ο τουρισμός είναι περισσότερος) θα δείτε λίγο μεγάλες τιμές ,άλλωστε όπως κάθε νησί έτσι και τα Κύθηρα έχουν ένα μέρος λίγο πιο ακριβό, μετά ψάξτε για την Αγία Πελαγία που είναι εξίσου καλή όπως το Καψάλι και θα διαπιστώσετε όπως και εγώ πως οι τιμές είναι πολύ φυσιολογικές και μάλιστα σε πολύ καλά ξενοδοχεία. 

Γι’αυτό πείτε στον κύριο να κόψει τις εξυπνάδες και να ψάχνει καλύτερα την επόμενη φορά πριν μιλήσει!!! 

Με εκτίμηση
Αντώνης Θωμάις


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕΛΙΔΑΣ :

Αγαπητέ Κύριε Θωμάϊ
Ευχαριστώ πολύ για την παρέμβαση.

Ακριβώς έτσι που το προτείνετε παρέπεμψα και εγώ την κυρία που μου ζήτησε πληροφορίες στην γνωστή ιστοσελίδα www.booking.com/gr αλλά και σε Κυθηραϊκές ιστοσελίδες με πληροφορίες ανάλογες.

Οι αριθμοί τηλεφώνων που ήλθε σε επαφή η κυρία που επιθυμούσε να έλθει στα Κύθηρα, είναι στην διάθεση μου αλλά πιστεύω ότι στην παρούσα φάση δεν είναι συνετό να δημοσιοποιηθούν διότι φυσικά αποτελούν ιδιωτική συζήτηση και ίσως εμπίπτουν στα προσωπικά δεδομένα.

Απλά πιστεύω ότι μετά από αυτό το γεγονός θα υπάρξει λογική και αυτοί που προσπάθησαν να βγάλουν από την μύγα ξύγκι εποχιακά, θα το σκεφθούν ξανά και θα επαναφέρουν τις τιμές τους σε λογικά όρια, ελπίζοντας συγχρόνως στο Καψάλι να έχουν καλή σύνδεση και να διαβάζουν την σελίδα.

Με τους καλύτερους χαιρετισμούς μου
Αντώνης Λαμπρινίδης