Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

GEOBUKAN TOUR & TRAINING MARTIAL ARTS στα ΚΥΘΗΡΑ

Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα!!!
Στα όμορφα Κύθηρα διοργανώνουμε το πρώτο GEOBUKAN TOUR & TRAINING MARTIAL ARTS (G.T.T.M.A.). Για 5 ημέρες, από τις 28 Αυγούστου έως και την 1 Σεπτεμβρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν προπονήσεις και διακοπές στα ομορφότερα σημεία του νησιού που έχουμε επιλέξει. 
Στo G.T.T.M.A. έχουμε σχεδιάσει να πραγματοποιούνται τρεις προπονήσεις την ημέρα όπου θα μπορούν να συμμετέχουν α/. αθλητές αγωνιστικών ομάδων, β/. μικρά παιδιά και γ/. γονείς και φίλοι του G.T.T.M.A.

Κοντά μας στις προπονήσεις θα είναι μεγάλοι και γνωστοί προπονητές και παγκόσμιοι πρωταθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό όπως:
Bertrand Amoussou, 3 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ju-Jitsu Μεσογειονίκης Judo Νικητής Αγώνων ΜΜΑ Pride
Γιώργος Τζάνος, Πανευρωπαϊκός και Παγκόσμιος Πρωταθλητής Sport Karate
David Δημόπουλος, Παγκόσμιος Πρωταθλητής Grappling Gi & No Gi Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής BJJ
Χαράλαμπος Αργυρίου, Παγκόσμιος & Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής Κάτα & Weapons
Επίσης θα διδάξουν:
Γιώργος Ζαντιώτης, Ομοσπονδιακός Προπονητής Ju-Jitsu Φ. Παγώνης, Κ. Κυβέλος, Γ. Σταματίου, Εκπαιδευτές Krav Maga Παύλος Κορωναίος, Capoeira Νataly Werthaim, Meditation

Το Geobukan Tour and Training Martial Arts διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Κυθήρων και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ζιου Ζίτσου (ΕΦΕΟΖ-Ζ) και σε συνεργασία με τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Πελαγίας Κυθήρων.
Το G.T.T.M.A. θα μαγνητοσκοπηθεί και θα προβάλλεται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης με σκοπό την τουριστική προβολή του νησιού και την προώθηση των πολεμικών τεχνών και της αυτοάμυνας, στο ευρύτερο κοινό.

Με εκτίμηση
Γιώργος Ζαντιώτης Υπεύθυνος Διοργάνωσης