Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Πειραιάς - Χανιά με καγιάκ και στάση στη Μονεμβασία

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου η ομάδα South Evian Gulf team αποτελούμενη από τους Άγγελο Χριστοφίδη και Κώστα Μανατάκη, κατέπλευσε στο λιμάνι της Μονεμβασίας σε ένα ναυτικό μαραθώνιο, που ξεκίνησε από το Πέραμα στις 2 Ιουνίου 2013 με τελικό προορισμό τα Χανιά.

Σκοπός της ομάδας είναι να αναδείξει τα όρια της ανθρώπινης αντοχής και ταυτόχρονα να προβάλλει το πολύ σημαντικό έργο που επιτελεί για είκοσι συνεχή χρόνια ο Σύλλογος γονέων Καρκινοπαθών παιδιών « Η Πίστη ».

Ένας σύλλογος που βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους, ο οποίος έχει ανάγκη τη στήριξη όλων μας στο δύσκολο έργο τους.

Την ομάδα των κωπηλατών υποδέχθηκαν εκ μέρους του Δήμου Μονεμβασίας ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Βουνελάκης και ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Δημήτριος Χουσάκος , εκ μέρους του Ν/Γ Ναυαγοσωστικού ο Κυβερνήτης Γιάννης Τρέσσος, η Λιμενική αρχή, Σύλλογοι, φορείς και κάτοικοι της Μονεμβασίας.

Ο Δήμος Μονεμβασίας φιλοξένησε την ομάδα, έδωσε αναμνηστικά δώρα και τους ευχήθηκε «καλό ταξίδι στις θάλασσες της πίστης.»
--------------------------------
Πηγή: apela.gr
--------------------------------