Απόγευμα Παραμονής Καθαράς Δευτέρας
στον Ποταμό και στον φούρνο των αδελφών Χρυσαφίτη τα νιάτα δουλεύουν
πυρετωδώς για την παρασκευή της παραδοσιακής λαγάνας.
Ο φούρνος παραμένει
ανοιχτός τις απογευματινές ώρες μετά το γαϊτανάκι προς όλους τους
επισκέπτες που θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά πως παρασκευάζεται
αυτό το όμορφο ψωμάκι που φθάνει στα τραπέζια μας τούτες τις
ημέρες.
Απαραίτητα συστατικά, η καλή συνεργασία και η σβελτάδα των
εργαζόμενων.Και του χρόνου παιδιά!
Και αν σας περισσέψει και κανένα
ψωμάκι δώστε το σε κάποιον που δεν έχει,για να αγιάσει το χεράκι
σας.
Καλή Σαρακοστή!
-------------------------------
Τίνα Ταμβάκη
-------------------------------