Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Πως θα βρείτε τα συμβεβλημένα καταλύματα του ΟΓΑ για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού της Αγροτικής Εστίας

Οδηγίες για την εύρεση των καταλυμάτων τα οποία είναι συμβεβλημένα με τον ΟΓΑ παρέχει μέσω της ιστοσελίδας του ο Οργανισμός στους δικαιούχους του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού της Αγροτικής Εστίας για το 2012. Υπενθυμίζουμε ότι από τη Δευτέρα, 23 Ιουλίου, ξεκίνησε η διαδικασία χορήγησης των Δελτίων Κοινωνικού και Εκδρομικού Προγράμματος του ΟΓΑ, καθώς ολοκληρώθηκε η επεξεργασία των αιτήσεων συμμετοχής στα Προγράμματα έτους 2012.

Οι κληρωθέντες δικαιούχοι ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι του ΟΓΑ καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους, θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν τα Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού και Εκδρομικού Προγράμματος μέσω των Κ.Ε.Π. όλης της χώρας.

Όσον αφορά στο θέμα των συμβεβλημένων καταλυμάτων ο ΟΓΑ αναφέρει: ότι η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσω του Διαδικτύου (Internet) από κάθε Κατάλυμα που είναι συμβεβλημένο με τον ΟΓΑ στο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού της Αγροτικής Εστίας, ώστε να γίνεται έγκαιρα η Αναγγελία Άφιξης του κοινωνικού τουρίστα.

Για την χρήση της υπηρεσίας είναι απαραίτητη μόνο η πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω ενός από τους παρακάτω φυλλομετρητές (web browsers):

Internet Explorer (έκδοση μεγαλύτερη ή ίση με 7)
Mozilla Firefox
Google Chrome

Εγγραφή στην υπηρεσία
Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας, ο ΟΓΑ έχει συμπεριλάβει στις επιστολές που σας απέστειλε, τους κωδικούς (Όνομα Χρήστη και Κωδικό) με τους οποίους θα κάνετε εισαγωγή στην Εφαρμογή Καταλυμάτων. «Σας υπενθυμίζουμε ότι οι κωδικοί πρόσβασης που δημιουργήθηκαν και
χρησιμοποιήθηκαν από ορισμένα καταλύματα πέρυσι για την αναγγελία αφίξεων, δεν ισχύουν πια. Οι υπεύθυνοι των καταλυμάτων θα πρέπει να χρησιμοποιούν πλέον τους νέους κωδικούς», αναφέρει ο ΟΓΑ.

Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες
----------------------------
Πηγή: agrotypos.gr
---------------------------