Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Απάντηση κ. Παναγιώτη Πρωωτοψάλτη στο δημοσίευμα "Δημοτικά Έργα σε Εκτέλεση και Εξέλιξη"



Κύριε Λαμπρινίδη,
           Σχετικά με πρόσφατο δημοσίευμά σας μέσω της ιστοσελίδας σας και που αφορά τα έργα του Δήμου Κυθήρων.
Καλό θα είναι όταν απευθύνεστε υπεύθυνα για κάποιο γεγονός στο ευρύ κοινό να υπογράφετε τα κείμενά σας για να υπάρχει και η ενδεδειγμένη αμεσότητα και υπευθυνότητα στα γραφόμενά σας.
Σε καμία περίπτωση δεν έχομε σταματήσει έργο του Δήμου Κυθήρων διαφωνούμε όμως στις διαδικασίες και μεθοδεύσεις (αδικαιολόγητες 5χρονες παρατάσεις, τρόπους παραλαβής κ.λπ). Θεωρούμε ότι τα έργα πρέπει να εκτελούνται σύμφωνα με την νομοθεσία με διαφάνεια και όσο το δυνατόν με μικρότερο κόστος για τον Δήμο.
           Προδήλως βρίσκεστε σε σύγχυση καθότι δε δικαιολογείται άλλως να προβάλλετε την παρανομία και να την παραλληλίζετε με αναγκαιότητα. Άλλωστε ο ρόλος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι και αυτός. Να καταγγέλλει κάθε παρανομία που υποπίπτει στην αντίληψή μας, γεγονός που δεν ξέρω για ποιους λόγους υποβαθμίζετε στο κείμενό σας.
Χαίρομαι που στο ίδιο κείμενο καυτηριάζετε τις «μαυρογιαλούρικες» τακτικές και εύχεστε να μην αναβιώσουν ποτέ στον τόπο μας. ΄Ομως θα πρέπει να ψαχτείτε καλά γιατί στο κείμενό σας οι αντιφάσεις σας προδίδουν ότι υπηρετείτε μια τέτοια εποχή «με τις ‘αναθέσεις’ και τα υπόλοιπα ‘μαυρογυαλούρικα’».


Κύθηρα, 20 Μαΐου 2013
Ο αρχηγός της Δημοτικής παράταξης
Κύθηρα Αντικύθηρα Δήμος για Όλους