Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής 2013

“ΚΑΝΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΓΙΝΕ Η ΓΙΟΡΤΗ”
ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 2013

Ο θεσμός που ενώνει ανθρώπους, μετακινεί μουσικά σύνολα και καλλιτέχνες, που μετατρέπει τις πλατείες και τις γειτονιές σε μουσικές σκηνές, προετοιμάζεται.
 
Για αυτό το σκοπό, η εθνική ομάδα σχεδιασμού και συντονισμού (ΑΜΚΕ Μ.Ε.Σ.Ο.) σε συνεργασία με περισσότερους από 60 τοπικούς διοργανωτές σε 30 πόλεις στην Ελλάδα, ετοιμάζουν ένα σύνολο εκδηλώσεων για την 14η Ευρωπαϊκή Γιορτής της Μουσικής.


ΚΥΘΗΡΑ

Η 3η συμμετοχή των Κυθήρων στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής είναι καθοδόν! Η τοπική ομάδα των Κυθήρων έβαλε τις μηχανές στο φούλ και ετοιμάζεται για το μεγάλο πανευρωπαϊκό γεγονός. Θα αποτελέσει μεγάλη χαρά η παρουσία σας αυτή την Κυριακή (12 Μαίου) 12:30 - 15:00 στην αίθουσα της Φιλαρμονικής στο Πνευματικό Κέντρο του Ποταμού για τον συντονισμό των εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα 21-24 Ιουνίου στο νησί μας! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητές μας και τις εκδηλώσεις του Ιουνίου μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη συντονίστρια Ναστάζια Μπέικοφ στο κινητό 6976.837909 και στο nastazia.beikof@facebook.com
-------------------------------
Πηγή:  visitkythera.gr
-------------------------------