Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

200.000 ευρώ στον Δήμο Ευρώτα

Ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ανταποκρινόμενος στα αιτήματα που υπέβαλαν δήμοι της χώρας, ενέκρινε έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις συνολικού ποσού ύψους 1.520.000 ευρώ, για την αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκλήθηκαν στις υποδομές των δήμων από θεομηνίες και για έργα υποδομών με σκοπό την αντιμετώπιση της λειψυδρίας.

Ειδικότερα, με χρέωση του λογαριασμού του ΥΠΕΣ από το έργο «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους Ο.Τ.Α. Α’ και Β’ βαθμού της χώρας», που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, αποκλειστικά για έργα αποκατάστασης των ζημιών από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν δήμους της χώρας το προηγούμενο διάστημα, η επιχορήγηση στον Δήμο Ευρώτα ανέρχεται στις 200.000 ευρώ.

«Τα καλά να λέγονται και να επικροτούνται» σημειώνει σε σχετική ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο Δημοτικός Σύμβουλος Ευρώτα κ. Ηλίας Παναγιωτακάκος, προσθέτοντας πως «αν και λίγα σε σχέση με το μέγεθος των καταστροφών ιδιαίτερα στις υποδομές για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας είναι καλοδεχούμενα!».
---------------------------------
Πηγή:  apela.gr 
---------------------------------