Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ " ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ --ΟΡΑΜΑ & ΕΡΓΟ"

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ-ΟΡΑΜΑ & ΕΡΓΟ

Με αφορμή την ιδρυτική διακήρυξη του νέου πολιτικού φορέα "Κυθηραϊκή Πρωτοβουλία" έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

Την αρχική μας χαρά για το διαφαινόμενο ενδιαφέρον νέων ανθρώπων να ασχοληθούν με τα κοινά του νησιού μας, διαδέχθηκε θλίψη και απογοήτευση διαβάζοντας την δήθεν διακήρυξη.

θλίψη γιατί, προκειμένου να κάνουν γνωστή την παρουσία τους χρησιμοποιούν μεθόδους του προηγούμενου αιώνα λασπολογώντας και συκοφαντώντας τους αντιπάλους τους, εκτός βέβαια αν οι συντάκτες του κειμένου, πιστεύουν ότι αυτές οι αρχές είναι διαχρονικές!!!!

Απογοήτευση γιατί συγκροτείται ευκαιριακά παράταξη ακέφαλη ως ομάδα διαμαρτυρίας, όχι για να προτείνει κάτι συγκεκριμένο και θετικό αλλά για να επικρίνει αστήρικτα την παρούσα Δημοτική Αρχή, αποδεικνύοντας περίτρανα πόσο μακριά από την πραγματικότητα βρίσκεται.
Είναι σίγουρα ευχάριστο νέα παιδιά να ενδιαφέρονται για την Πολιτική, αλλά είναι ταυτόχρονα λυπηρό να καπελώνονται από το φθαρμένο και μουχλιασμένο χθες.

Η παράταξη "Νέα Πορεία Όραμα & Έργο" είναι βέβαιη ότι στην εκλογική αναμέτρηση του Φθινοπώρου θα κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη των Τσιριγωτών για να συνεχίσει με συνέπεια, διαφάνεια και εργατικότητα το πλούσιο και δημιουργικό της έργο.

Το αύριο των Κυθήρων - ιδιαίτερα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που αντιμετωπίζουμε - απαιτεί σοβαρότητα, γνώση, εμπειρία κι όχι πειραματισμούς ή εύκολα συνθήματα.
-------------------------------------------------------------
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ-ΟΡΑΜΑ & ΕΡΓΟ"
-------------------------------------------------------------