Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΑΛΛΑΞΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΔΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ;;;;;;

Ειλικρινά θα θέλαμε να κλείσουμε τα μάτια και να παύσουμε να διαβάζουμε το τι συμβαίνει, αλλά δυστυχώς για όλους τους κρατούντες ακόμη διατηρούμε το πλεονέκτημα της όρασης και έτσι αναγκαζόμαστε και διαβάζουμε οτιδήποτε εξωφρενικό αναγγέλεται η γράφεται ΔΥΣΤΥΧΩΣ σε επίσημα κυβερνητικά έγγραφα.


Όπως λοιπόν διαβάζουμε στο προηγούμενο δημοσιευμένο άρθρο ο υφυπουργός κ. Μαυραγάνης ήδη άλλαξε τον πολιτειακό χάρτη της περιοχής μας και ενέταξε τα Κύθηρα στο Νομό Λακωνίας, κάπως πρόωρα ίσως αλλά όπως λέει και η λαϊκή παροιμία "Από μικρό κι΄από τρελλό μαθαίνεις την αλήθεια".
Βέβαια ο κ. Μαυραγάνης ούτε μικρός είναι ούτε τρελλός απλά "εκτελεστής" είναι κάποιων εντολών που έχει πάρει από την ανώνατη αρμοστία της Ευρωπαϊκής Δικτακτορίας....

Για να μην γίνει σύγχιση παραθέτουμε παρακάτω την σχετική και επίμαχη παράγραφο:
Στα πλαίσια της ευρύτερης αναδιοργάνωσης των φορολογικών υπηρεσιών, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας, τη μείωση του κόστους των παρεχόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών, τη δημιουργία νέων ευέλικτων μονάδων, καθώς και την εξοικονόμηση ανθρώπινων πόρων για τη δραστηριοποίησή τους στον νευραλγικό τομέα των ελέγχων και για την ενίσχυση των Δικαστικών Τμημάτων, έχει ανασταλεί, συνολικά, μέχρι σήμερα η λειτουργία ενενήντα έξι (96) Δ.Ο.Υ., μεταξύ των οποίων και των Δ.Ο.Υ Αρεόπολης, Κροκεών, Νεάπολης Βοιών και Σκάλας (Σκάλας-Κροκεών) του Νομού Λακωνίας και από 14 Ιανουαρίου 2013, θα ανασταλεί η λειτουργία και των υπόλοιπων εβδομήντα επτά (77) Δ.Ο.Υ., μεταξύ των οποίων και των Δ.Ο.Υ Γυθείου (Γυθείου-Αρεόπολης), Μολάων (Μολάων- Νεάπολης Βοιών) και Κυθήρων του Ν. Λακωνίας.

Και ας έλθουμε τώρα στην πραγματικότητα. 
Και ας απευθύνουμε, έστω και στα ώτα όσων κωφεύουν συνεχώς, μία έκκληση:
  • Πως θα αντιδράσει η Δημοτική αρχή στην συγκεκριμένη δημοσίευση ;;;
  • Πως θα αντιδράσει η Αντιπεριφέρεια και η Περιφέρεια Αττικής στην συγκεκριμένη δημοσίευση ;;;
  • Πως θα την δικαιολογήσει ο κ. Υφυπουργός και πως θα εξηγήσει την αλόγιστη αυτή αναφορά ;;;
  • Τέλος ποιά είναι η ευθεία στάση των Πολιτικών και πολιτευομένων στην Περιφέρεια Πειραιώς και Νήσων για το όλο θέμα η μήπως πίσω  από όλες αυτές τις ενέργειες και αναφορές έχει ήδη ληφθεί μία απόφαση {ΕΡΗΜΗΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ} και απλά αναμένεται ο κατάλληλος χρόνος για να ανακοινωθεί ;;;

Εμείς απλά ερώτηση κάνουμε και ελπίζουμε ότι κάποτε κάποιοι θα έχουν την δυνατότητα και την δύναμη να απαντήσουν.
---------------------------
Πηγή: notospress.gr
---------------------------