Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Καλό Ταξίδι Φίλε Νίκο

Εντελώς απρόσμενα έφυγε από την ζωή χθές ένας από τους μεγαλύτερους και πιο αγαπητούς σε όλους επιχειρηματίες του νησιού μας, ο Νίκος Λουράντος [Σάββας], σε ηλικία 73 ετών, από καρδιακή ανακοπή.

Υπήρξε ένας από τους πιο δραστήριους και προοδευτικούς επιχειρηματίες του νησιού μας, συνεχίζοντας την παράδοση της οικογενείας του για περισσότερα από 50 έτη , βελτίωνοντας και επεκτείνοντας τις δραστηριότητες του σε όλους τους εμπορικούς τομείς, ενώ συγχρόνως παρέμεινε  ο απλός καλός άνθρωπος και φίλος που έδινε την αρωγή του εκεί που υπήρχε κάποια αναγκαία βοήθεια στους συμπατριώτες του.


Ένας άριστος οικογενειάρχης και στοργικός πατέρας που μεγάλωσε τα παιδιά του με άριστες αρχές και τους κληροδότησε την επιχειρηματικότητα του σε αυτά που με την καθοδήγηση του την γιγάντωσαν και την επέκτειναν ακόμη περισσότερο δημιουργώντας ένα μοντέρνο κεφάλαιο στην επιχειρηματικότητα του νησιού.

Παρά την τυπική αποσύρση του από την ενεργό δράση δεν έπαψε ποτέ να κάθεται πίσω από το γραφείο του και να συμμετέχει στην βελτίωση της επιχείρησης ενώ συγχρόνως είχε εξοικειωθεί με τον νέο ψηφιακό κόσμο μένοντας πάντα στην καρδιά και στην ψυχή νέος και αναζητητής του κάθε τι καινούργιου που θα μπορούσε να φέρει το καλύτερο για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής.

Βασικός στύλος στην περιπέτεια της ζωής του υπήρξε η γυναίκα του Άννα πάντοτε αρωγός σε κάθε του προσπάθεια αλλά και σε κάθε του επιτυχία.

Από τις λίγες αυτές αράδες της σελίδας σε αποχαιρετούμε φίλε Νικόλα και ευχόμαστε Καλό Παράδεισο, Καλό σου ταξίδι θα είσαι πάντα στην καρδιά μας.

Στην γυναίκα του Άννα, τα Παιδιά του Γιάννο, Κώστα και Χρυσούλα, στον γαμπρό του Σάββα και την νύφη του Μαρία, στα εγγόνια του που γνώρισε και χάρηκε και σε όλους τους συγγενείς, εκφράζουμε τα θερμότερα συλλυπητήρια μας και να είναι καλά να τον θυμούνται.

Η εξώδιος ακολουθία θα γίνει την Τετάρτη 8-11-2017  στις 15:00 από τον Ιερό Ναό του Αγίου Κοσμά στα Φατσάδικα.

ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ ......
------------------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
------------------------------------------