Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Τα Νερά στην ποταμιά που δεν ήταν Βοθρολύματα αλλά καθαρό νεράκι

Βοθρολυμάτων στην ποταμιά συνέχεια : Σήμερα το πρωί από τον οχετό που βγαίνει στη ποταμιά που είναι διαμέτρου Φ= 600 ΜΜ μπήκε ο Παναγιώτης Τζερεφός που ανήκει στο έκτακτο τεχνικό προσωπικό του Δήμου και διαπίστωσε ότι στο σημείο κάτω από το φρεάτιο που λέγαμε εχθές ,απέναντι από το Φαρμακείο του Νίκου του Μιχαλέτου στην παλιά σωλήνα υδρεύσεως είχαν βάλει οι τεχνίτες του εργολάβου που τοποθέτησε το καινούργιο δίκτυο μια ξύλινη τάπα η οποία διέρρεε . (έτσι ανέφερε ο Παναγιώτης ο Τζερεφός σε εμένα) .
 


 
 Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες έγιναν οι εργασίες αποκατάστασης και η διαρροή σταμάτησε. Η ίδια πρακτική για την προσωρινή απομόνωση του παλιού δικτύου μπορεί να έχει ακολουθηθεί και σε άλλα σημεία της πόλης κατά την αντικατάσταση του δικτύου και χρειάζεται έρευνα.

Δηλαδή το πρόβλημα της λεγόμενης ρύπανσης στη ποταμιά ξεκίνησε όταν ο εργολάβος τοποθέτησε τον καινούργιο αγωγό ύδρευσης εκεί , πριν 5 μήνες . 
 

 
Στην Φωτογραφία φαίνεται το δείγμα του νερού που πήρα εγώ χθες το βράδυ από τον οχετό στο ποτάμι που έδειχνε ότι είχαμε να κάνουμε με διαρροή καθαρού νερού ... και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του.
---------------------------------------
Παναγιώτης Σταθάκης
---------------------------------------