Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λ.Α.Ν.Ε. - ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΛΟΓΩ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πειραιάς 19.05.2013



Η ΛΑΝΕ ανακοινώνει ότι λόγω μηχανικής βλάβης του Ε/Γ – Ο/Γ Βιτσέντζος Κορνάρος, δεν μπορεί να πραγματοποιήσει προσέγγιση στα Αντικύθηρα και τα Κύθηρα για την παραλαβή των επιβατών και πλέει προς Πειραιά για την αποκατάσταση της βλάβης και την επιθεώρηση από τα αρμόδια όργανα.

Όλα τα εισιτήρια για το ταξίδι που δεν θα πραγματοποιηθεί θα ακυρωθούν και θα επιστραφούν τα χρήματα πίσω.  

Οι επιβάτες που δεν δύνανται  σήμερα να πραγματοποιήσουν το ταξίδι τους δύνανται να αναχωρήσουν αύριο 15.00 για Νεάπολη και να δηλώσουν τις πρωινές ώρες στο Πρακτορείο των Κυθήρων αν επιθυμούν οδική μεταφορά από την Νεάπολη για τον Πειραιά καθώς επίσης και να παραλάβουν τα νέα εισιτήρια τους από Κύθηρα για Νεάπολη. Για τα ΙΧ αυτοκίνητα προσκομίζοντας τις αποδείξεις των καυσίμων και των διοδίων οι οδηγοί τους μπορούν να παραλάβουν τα χρήματά που πλήρωσαν από το Πρακτορείο των Κυθήρων. ( Τηλέφωνα Πρακτορείου Κυθήρων : 2736037055 – 6933087777 ).



Κοινοποίηση : ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΊΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΊΟΥ –  ΜΜΕ - ΔΘΣ Α΄-Β ΄ - Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά – Α Λιμ. Πειραιά  - Κατά τόπους Λιμεναρχεία και Ναυτιλιακούς Πράκτορες – Δήμους Κοινότητες – Σωματεία  - Φορείς – Τοπικά Ραδιόφωνα.