Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Εμπόριο όπλων στο Υπουργείο Ναυτιλίας;;;

Για «εμπόριο όπλων» στο Κεντρικό Κατάστημα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, στην Ακτή Βασιλειάδη Πύλη Ε1-Ε2 ( ;; ;), κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ!
Όπως καταγγέλλει ειδικότερα, την περασμένη Τετάρτη, 23/11/2016, τα μέλη του Προεδρείου του Πανελλήνιου Συλλόγου Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας (Π.Σ.Υ.Υ.Ε.Ν.) διαπίστωσαν στον πίνακα ανακοινώσεων στην κεντρική είσοδο του Υπουργείου, την ανάρτηση αγγελίας πώλησης όπλου (πιστόλι HK USP COMPACT 9mm με 3 γεμιστήρες και άλλα παρελκόμενα)! 


Άμεσα, έγινε καταγγελία στο ιδιαίτερο γραφείο του Υπουργού, ώστε να απομακρυνθεί η εν λόγω αγγελία από τον πίνακα ανακοινώσεων του Υπουργείου.

«Παρά το γεγονός ότι παρουσία της Προέδρου του ΔΣ του ΠΣΥΥΕΝ απομακρύνθηκε η εν λόγω αγγελία από σύμβουλο του Υπουργού, την Παρασκευή 25/11/2016 διαπιστώθηκε ότι  η αγγελία πώλησης του όπλου βρίσκεται και πάλι στον πίνακα ανακοινώσεων», επισημάνει στην ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ΑΔΕΔΥ, σε ερώτημα που απηύθυνε ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Π.Σ.Υ.Υ.Ε.Ν. στο Φρουραρχείο του Κτιρίου, δόθηκε η απάντηση ότι, «η ανάρτηση αγγελίας πώλησης όπλου είναι νόμιμη».

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. απαιτεί το αυτονόητο: να αποσυρθεί η παραπάνω αγγελία από τον πίνακα ανακοινώσεων του Υπουργείου», ολοκληρώνει την ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ.
----------------------------------
Πηγή:   epoli.gr
----------------------------------