.1 πακέτο γίγαντες
.1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
.2 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
.Μισό λάχανο κομμένο
.1 πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
.4 ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
.1 κούπα μαϊντανό και σέλινο ψιλοκομμένο
.4 σκελίδες σκόρδο
.2 κύβοι λαχανικών
.1 ½ κούπα χυμό ντομάτας
.1 κουτ. γλυκού αλάτι
.1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
.1 κουτ. γλυκού πιπέρι
-Αφήνετε από το προηγούμενο βράδυ τους γίγαντες στο νερό, για να φουσκώσουν..1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
.2 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
.Μισό λάχανο κομμένο
.1 πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
.4 ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
.1 κούπα μαϊντανό και σέλινο ψιλοκομμένο
.4 σκελίδες σκόρδο
.2 κύβοι λαχανικών
.1 ½ κούπα χυμό ντομάτας
.1 κουτ. γλυκού αλάτι
.1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
.1 κουτ. γλυκού πιπέρι
-Βράζετε τους γίγαντες και συγχρόνως σε μια κατσαρόλα σωτάρετε την πιπεριά, το κρεμμύδι, το λάχανο, το μαϊντανό, το σέλινο και το σκόρδο.
-Αφού τα σωτάρετε ρίχνετε το χυμό ντομάτας, τους κύβους λαχανικών και αλατοπιπερώνετε.
-Σε ένα πυρέξ ανακατεύετε τους βρασμένους γίγαντες με τα σωταρισμένα υλικά και προσθέτετε τη ζάχαρη και τις ροδέλες ντομάτας.
-Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, για 30 λεπτά.
-Σερβίρονται ζεστά.
------------------------------------
Ο Παππούς
------------------------------------