Πόσες φορές σας έχει τύχει να βράζετε αυγά και να σπάνε μέσα στο νερό; Μάλλον αρκετές!
1. Πριν τα βράσετε, τα αφήνετε για περίπου μισή ώρα για να αποκτήσουν θερμοκρασία δωματίου.
2. Βάζετε λίγο αλάτι στο νερό
3. Ρίχνετε μερικές σταγόνες ξίδι στο νερό
Και οι τρεις τρόποι, υπόσχονται να μειώσουν το ενδεχόμενο του σπασίματος στο ελάχιστο
-------------------------------
Πηγή: neadiatrofis.gr
2. Βάζετε λίγο αλάτι στο νερό
3. Ρίχνετε μερικές σταγόνες ξίδι στο νερό
Και οι τρεις τρόποι, υπόσχονται να μειώσουν το ενδεχόμενο του σπασίματος στο ελάχιστο
-------------------------------
Πηγή: neadiatrofis.gr
-------------------------------