Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Η Πατριανάκου ξεσκεπάζει τον «Μικρο-λακωνικό»!

“ Κατέφυγε στην Διώξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να αποκαλύψει αυτόν που κρύβεται πίσω από τα ψευδώνυμα μηνύματα εναντίον της ”

ΣΠΑΡΤΗ. Τον Σεπτέμβριο επέλεξε ο «Μικρο-λακωνικός» να ανοίξει την επίθεση κατά της Φεβρωνίας Πατριανάκου. Πρόκειται μάλλον για πολιτικό αντίπαλο της βουλευτού στη Λακωνία.

Η γραφή του προδίδει τόσο τις προθέσεις κατά της βουλευτού όσο και τις αποστάσεις ασφαλείας που τηρεί από τους άλλους δυο βουλευτές Λακωνίας.

Η συγκεκριμένη κόντρα αναδεικνύει τον ρόλο του διαδικτύου στο πολιτικό γίγνεσθαι αλλά και την ανάγκη να διασφαλίζεται η στοιχειώδης δεοντολογία.

Η Φεβρωνία Πατριανάκου σε δήλωσή της αναφέρει:
«Στις 10 Σεπτεμβρίου 2013 απεστάλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προς άγνωστο αριθμό παραληπτών, μήνυμα, με ψευδές, συκοφαντικό, προσβλητικό και απαξιωτικό περιεχόμενο προς το πρόσωπό μου. Ο αποστολέας του μηνύματος είναι άγνωστος και κρύβεται πίσω από το ψευδώνυμο ο «Μικρο-Λακωνικός».

Το μήνυμα αναρτήθηκε και αναπαράχθηκε την επόμενη μέρα σε κάποια ηλεκτρονικά μέσα προκαλώντας περαιτέρω βλάβη στην τιμή και την υπόληψη μου.

Σήμερα προσέφυγα στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ζήτησα να ασκηθεί αρμοδίως ποινική δίωξη, ώστε οι ανώνυμοι να γίνουν επώνυμοι και να λογοδοτήσουν δημοσίως».
----------------------------------
Πηγή: notospress.gr
----------------------------------