Σελίδες

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Η γκρι επίστρωση στη σοκολάτα σημαίνει ότι έχει χαλάσει;

chocolate

Πολλές φορές όταν ανοίγουμε μία συσκευασία σοκολάτας, βλέπουμε στην επιφάνειά της μία ελαφριά γκρι – άσπρη επίστρωση.

Αυτό έχει συμβεί γιατί προφανώς την αφήσαμε σε σημείο με υψηλές θερμοκρασίες, η σοκολάτα ζεστάθηκε κι έλιωσε το βούτυρο κακάο που περιέχει.

Κατόπιν η σοκολάτα ξανακρύωσε και το βούτυρο σταθεροποιήθηκε στην επιφάνεια.

Μην ανησυχείτε όμως, γιατί αυτή η χρωματική αλλαγή δεν έχει επηρεάσει ούτε τη σύσταση ούτε τη γεύση της. Μπορείτε άφοβα να την καταναλώσετε και να την απολαύσετε.
---------------------------------
Πηγή:  infokids.gr
---------------------------------