Πολλές φορές όταν ανοίγουμε μία συσκευασία σοκολάτας, βλέπουμε στην επιφάνειά της μία ελαφριά γκρι – άσπρη επίστρωση.
Αυτό έχει συμβεί γιατί προφανώς την αφήσαμε σε σημείο με υψηλές
θερμοκρασίες, η σοκολάτα ζεστάθηκε κι έλιωσε το βούτυρο κακάο που
περιέχει.
Κατόπιν η σοκολάτα ξανακρύωσε και το βούτυρο σταθεροποιήθηκε στην επιφάνεια.
Μην ανησυχείτε όμως, γιατί αυτή η χρωματική αλλαγή δεν έχει επηρεάσει
ούτε τη σύσταση ούτε τη γεύση της. Μπορείτε άφοβα να την καταναλώσετε
και να την απολαύσετε.
---------------------------------
Πηγή: infokids.gr
---------------------------------