Σελίδες

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Είστε σίγουροι ότι τα αλλαντικά που τρώτε δεν έχουν μπογιά ελαιοχρωματιστή και ψόφια κρέατα; Aκούστε τον Π. Νίκα...

Η Σχολή Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής, το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, και το Εργαστήριο Οργάνωσης και Διοίκησης Υπηρεσιών και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Λακωνίας, διοργάνωσαν την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου, ημερίδα με θέμα: «Επιχειρηματικότητα και Στρατηγικές Αποφάσεις».


Στην Ημερίδα, ομιλητές ήταν οι επιχειρηματίες Παναγιώτης Νίκας, Αντώνης Σγαρδέλης, Γιώργος Τσιμπίδης και συντονιστής της συζήτησης ο Πρόεδρος του τμήματος Οργάνωσης και Διαχώρισης Αθλητισμού, καθηγητής Θάνος Κριεμάδης.

Και οι τρείς ομιλητές έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αλλά εμείς σταθήκαμε λίγο σε αυτά που λέει ο κ. Νίκας, σχετικά με τον κλάδο των αλλαντικών.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Νίκα, αν δεν ξέρεις αυτόν που φτιάχνει τα αλλαντικά, μπορεί εν τέλει αυτά που τρως να έχουν μπογιά ελαιοχρωματιστή για το κόκκινο χρώμα, και κρέας από ψόφια ζωντανά.


----------------------
Πηγή: apela.gr
----------------------