Σελίδες

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Συμμετοχή της Βουλευτού Α΄ Πειραιά της ΔΗΜΑΡ, Μαρίας Ρεπούση στις εορταστικές εκδηλώσεις της Αρμάτας Σπετσών



Η Μαρία Ρεπούση, μέλος της ΕΕ της ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής Α΄ Πειραιά και Νήσων εκπροσώπησε τη ΔΗΜΑΡ στις εορταστικές εκδηλώσεις της Αρμάτας Σπετσών.  

Στο πλαίσιο της εκεί παραμονής της συναντήθηκε και συνομίλησε με φορείς και πολίτες του νησιού, οι οποίοι της εξέφρασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους. Δήλωσε πως θα συνδράμει στο μέγιστο δυνατό βαθμό, ώστε να επιλυθούν τα μείζονα προβλήματα του νησιού όπως το κυκλοφοριακό, η επεξεργασία των στερεών αποβλήτων και λυμάτων, καθώς και η ακτοπλοϊκή σύνδεση με τον Πειραιά.

Σημαντική ήταν επίσης η συνάντηση που πραγματοποίησε η Βουλευτής με τον Πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής της Αναργυρείου και Κοργιαλενείου Σχολής Σπετσών κ. Γεώργιο Δάσιο, το Γενικό Γραμματέα κ. Πέτρο Πετρακόπουλο και το Σύμβουλο της Επιτροπής κ. Λάμπρο Διγώνη. 

Η Μαρία Ρεπούση ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής και εντυπωσιάστηκε από τις δυνατότητες που έχει. Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία της Σχολής παρουσίασε το όραμα της Επιτροπής για το μέλλον και τη λειτουργία της Σχολής, καθώς και την πρόταση που έχουν υποβάλει στο Υπουργείο Παιδείας και στην Περιφέρεια Αττικής για την αναβάθμιση της λειτουργίας της. Η Βουλευτής Μαρία Ρεπούση εξέφρασε την επιθυμία να μελετήσει την πρόταση της Σχολής και να συμβάλει στην υλοποίησή της.