Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τη δολοφονία 30χρονης στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών

Ο πατέρας της ζήτησε από το ΣΔΟΕ να ανακοινώσει τις υποθέσεις που χειριζόταν

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για τη δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, της κοπέλας που βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Τετάρτης στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.
 
 
Η άτυχη κοπέλα είχε δεχθεί χτυπήματα από μαχαίρι στο θώρακα και το κεφάλι, την ώρα που βρισκόταν πάνω από το μνήμα προσώπου από το στενό της περιβάλλον που έφυγε από τη ζωή πριν λίγο καιρό.

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο σημείο το θύμα πήγαινε συχνά, κάτι που αναμένεται να εξετάσουν οι αστυνομικοί «ξετυλίγοντας» το κουβάρι της υπόθεσης. Μέχρι στιγμής, οι αστυνομικοί εξετάζουν την πιθανότητα να πρόκειται για απόπειρα ληστείας, καθώς τα προσωπικά της αντικείμενα είχαν κλαπεί, ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της δολοφονίας για προσωπικές διαφορές ή λόγω της ιδιότητας του θύματος, που εργαζόταν στο τμήμα ελέγχου της Α’ ΔΟΥ Πειραιά.

Το πρωί της Πέμπτης, ο πατέρας της άτυχης κοπέλας ανέφερε πως η κόρη του πήγαινε συχνά στο νεκροταφείο και ζήτησε από το ΣΔΟΕ να ανακοινώσει τις υποθέσεις που χειριζόταν, εκτιμώντας ότι το κίνητρο της δολοφονίας προέρχεται εκεί και λέγοντας πως έχει υποψίες ότι πρόκειται για «συμβόλαιο θανάτου».

«Ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού μου και στη μνήμη του ότι θα τον σκοτώσω και μέσα στη φυλακή θα μπω να τον σκοτώσω» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στα ΜΜΕ έξω από το Β’ Νεκροταφείο ο πατέρας της 32χρονης, ενώ πρόσθεσε πως ακόμη και αν πρόκειται για έναν απλό εγκληματία και πάλι «η ευθύνη ανήκει στο κράτος καθώς δεν παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια στους πολίτες».
----------------------------------
Πηγή: Το ΒΗΜΑ
----------------------------------