Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Δείτε το νέο Λιμάνι του Γυθείου!

Μια σύγχρονη πύλη ανάπτυξης και προόδου. 

Ευχής έργον θα είναι το νέο λιμάνι να αναδείξει την γραφικότητα του Γυθείου αλλά και να συμβάλει στην ευημερία όχι μόνο των αριθμών αλλά και των πολιτών.

 
ΓΥΘΕΙΟ. Xρειάστηκαν πάνω από 30 φωτογραφίες για να δείξουμε το νέο λιμάνι του Γυθείου. Τα έργα έχουν ολοκληρωθεί και πολύ σύντομα αναμένεται ο νέος λιμένας να αποδοθεί σε χρήση. Το καλοκαίρι του 2017 θα είναι διαφορετικό για το Γύθειο.

Ένα σύγχρονο λιμάνι που θα δώσει πνοή στην ανάπτυξη, αρκεί η λειτουργία του να είναι υποδειγματική. Ήρθε η ώρα η πόλη του Γυθείου να προσαρμοστεί στη νέα αυτή προοπτική. Μια νέα πύλη φέρνει το Γύθειο και τη Λακωνία πιο κοντά στον κόσμο της Ναυτιλίας και του Τουρισμού.

Η αγορά του Γυθείου, η κοινωνία και όλη η πόλη πρέπει να ενσωματώσουν το νέο λιμάνι και να το καταστήσουν το κέντρο της ανάπτυξης και της προόδου. Χρειάζεται μέτρο, εγρήγορση, γούστο και αισθητική για να αναδειχθεί το Γύθειο σε όμορφο, γραφικό τόπο, αλλά και σύγχρονο ενεργό λιμάνι.










 
Σε αυτό θα προσεγγίζουν  πλέον ετερόκλητοι πολίτες του κόσμου. Εδώ θα καταφθάνουν και θα λειτουργούν στο εξής εμπορικές αιχμές και τουριστικά πρότζεκτ.

Εδώ θα δένουν πρόσωπα από το διεθνές jet set αλλά και μέλη αθλητικών πληρωμάτων. Εδώ μπορεί να αναπτυχθούν δράσεις και events επίκαιρα και καινοτόμα. Εδώ θα γίνει το κέντρο του καλοκαιριού.

Οι πολίτες του Γυθείου πρέπει να προετοιμαστούν. Εδώ θα λειτουργήσουν όλες οι αναγκαίες υπηρεσίες και προς τα εδώ πρέπει να συντονίζονται και οι υπηρεσίες της αγοράς του Γυθείου.

Ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης Πέτρος Ανδρεάκος, ψύχραιμα και μετρημένα μιλάει για το λιμάνι που είναι πλέον μια ελκυστική πραγματικότητα και ένας νέος δίαυλος προόδου.











-------------------------------
Πηγή: notospress.gr
-------------------------------