Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Μετά το σάλο που προκλήθηκε - Ρέθυμνο: «Έστρωσαν» ξανά με άσφαλτο το δρόμο που είχε γίνει viral

Αφού αυτή την φορά, απομάκρυναν τα αυτοκίνητα και τους κάδους

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από την επική ασφαλτόστρωση της οδού Επ. Μαρούλη στο Ρέθυμνο, που μάλιστα έγινε viral, οι τεχνικές υπηρεσίες αυτή την φορά, αφού απομάκρυναν αυτοκίνητα και κάδους, ξαναέστρωσαν τον δρόμο. 

Έτσι την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση του δρόμου χωρίς παρατράγουδα αυτή τη φορά, αφού τα περισσότερα αυτοκίνητα είχαν απομακρυνθεί από τους ιδιοκτήτες τους και ένα που η ιδιοκτήτριά του μένει σε άλλη πόλη, μετακινήθηκε με ειδικά εργαλεία λίγα μέτρα παρακάτω για να γίνει το έργο.

Η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου είχε τοποθετήσει από το προηγούμενο βράδυ ενημερωτικά χαρτάκια και κορδέλες στα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στα σημεία που θα γινόταν η ασφαλτόστρωση, ενημερώνοντας για τις εργασίες που επρόκειτο να γίνουν, καλώντας να τα απομακρύνουν και αυτή τη φορά συμμορφώθηκαν.


Αξίζει να σημειώσουμε πως σε δηλώσεις του  ο αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων Μίνως Αλεφαντινός τόνισε πως το «λάθος» ήταν που δεν έκλεισε ο δρόμος απαγορεύοντας τη διέλευση οχημάτων, για να μην έχουμε τα αποτελέσματα που μας έκαναν γνωστούς στο πανελλήνιο.


Ωστόσο είπε πως αυτή είναι μια τακτική που δεν ακολουθείται γενικώς, για να μην ταλαιπωρούνται οι οδηγοί και δημιουργείται κυκλοφοριακό πρόβλημα στην πόλη. Είπε επίσης ότι από την υπηρεσία έγινε κάθε δυνατή προσπάθεια επικοινωνίας με τους ιδιοκτήτες οχημάτων που τα αυτοκίνητά τους ήταν σταθμευμένα στον δρόμο όταν ξεκίνησε η πρώτη φάση του έργου αλλά δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστούν όλοι και επιπλέον δεν υπάρχει εκ του νόμου δυνατότητα να απομακρυνθούν από ιδιωτική εταιρεία οχήματα παρά μόνο αν υπάρχει εντολή εισαγγελέα.
-----------------------------------
Πηγή: goodnet.gr
-----------------------------------