Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Εκδήλωση για τα 150 χρόνια από τη θεμελίωση του Τζανείου Νοσοκομείου

Η βουλευτής Α΄ Πειραιά & Νήσων Γεωργία Γεννιά, παρευρέθη την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου στην Εκδήλωση Εορτασμού των 150 ετών από τη θεμελίωση του Τζανείου Νοσοκομείου που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά , προσκεκλημένη του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά κ. Νικόλαου Πλατανησιώτη και της Προέδρου του Επιστημονικού Συμβουλίου του Τζανείου Νοσοκομείου κας. Καίτης Θέμελη-Διγαλάκη.  

Η  βουλευτής  δήλωσε: « Το Τζάνειο Νοσοκομείο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την πόλη και την ιστορία του Πειραιά , αλλά και την κοινωνική μνήμη των κατοίκων της πόλης. Αποτελεί ζωντανό κύτταρο για την πόλη μας αλλά και τους όμορους δήμους, εξυπηρετώντας εκατοντάδες ασθενείς σε καθημερινή βάση , ένα νούμερο που αυξάνεται ακόμα περισσότερο κατά τις ημέρες που εφημερεύει,  κατατάσσοντας το στις  πιο σπουδαίες κοινωνικές υποδομές όχι μόνο του Πειραιά αλλά και της χώρας συνολικά. Στα 150 χρόνια λειτουργίας του , το Τζάνειο νοσοκομείο έχει διακριθεί όχι μόνο ως μονάδα υγείας αλλά και για το επιστημονικό και κοινωνικό έργο που προσφέρει.»

Τέλος η  Γεωργία Γεννιά εξέφρασε τις θερμές της ευχαριστίες προς το ιατρικό , νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Τζανείου Νοσοκομείου για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν και για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουν στους πολίτες του Πειραιά και των Νησιών.