Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

O Nίκος τη Σολομώντεια λύση>Μένει ο Καπάκος, μετατίθεται στο Μέγαρο Μαξίμου η παρουσιάστρια

Αναρωτιέται κανείς τι χρειάζεται ο Λάμπης Ταγματάρχης στην ΕΡΤ της μηδενικής τηλεθέασης. Η ΕΡΤ από την οποία ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς ήθελε να ξεκινήσει την αξιολόγηση στο Δημόσιο. Αντί λοιπόν να αξιολογήσει τη μηδενική απόδοση του Ταγματάρχη και του Τσακνή παρακαλουθεί την καρατόμηση του μόνου σοβαρού στελέχους που τοποθέτησε η κυβέρνησή του στο κρατικό μαγαζί με τους 3.000 υπαλλήλους. 
Είναι λογικό ένας δημοσιογράφος με την εμπειρία του Σταύρου Καπάκου-γι΄αυτόν μιλάμε-να έθεσε ως όρο να μην παρεμβαίνει κανείς στο ενημερωτικό τμήμα της ΕΡΤ στο οποίο ο ίδιος έχει την ευθύνη.


Λίγους μήνες αργότερα ο Καπάκος θα κινδύνευε να βρεθεί εκτός της ΕΡΤ εξαιτίας μιας νεαρής παρουσιάστριας που θέλει να επιβάλλει ο Ταγματάρχης με το άλλοθι της δήθεν ανανέωσης. Με τον ίδιο τρόπο δηλαδή που ο Μίνωας Κυριακού, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο Σταμάτης Μαλέλης έδιναν εκπομπές στη Μενεγάκη, την Σπυροπούλου και πάει λέγοντας.

Δηλαδή η προσφορά και το έργο του Ταγματάρχη εξαντλείται στην επιμονή του να υποδυθεί τον Μαλέλη στο κρατικό κανάλι που ο Τσίπρας και ο Παππάς θέλουν να κάνουν-υποτίθεται-BBC. Στο BBC στο μεταξύ σπάνια βλέπεις εμφανίσιμη-με την τηλεοπτική έννοια του όρου-παρουσιάστρια ειδήσεων.

Χωρίς διάθεση να αδικήσουμε το νεαρό κορίτσι για την οποία δίνει μάχη χαρακωμάτων ο Ταγματάρχης, με απογοήτευση διαπιστώνεις ότι στην ΕΡΤ συνεχίζεται το χιλιοπαιγμένο έργο της μεταπολίτευσης όπου διάφοροι υπουργοί και στελέχη του κρατικού μαγαζιού πάρκαραν εδώ τα αντικείμενα του πόθου τους και ο μαλάκας φορολογούμενος πλήρωνε, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, τα κερατιάτικα.

Το να βγαίνει προς τα έξω ότι τρώγεται ο διευθυντής ειδήσεων του κρατικού καναλιού για χάρη μιας παρουσιάστριας σε κάνει να αναρωτιέσαι πόσο πειστικός είναι ο υπουργός όταν υπερασπίζεται την ενημέρωση με αφορμή τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Αφού δεν μπορούν να κάνουν προκοπή στο κρατικό μαγαζί πως θα βάλουν τάξη στα ιδιωτικά;

Φυσικά κατανοεί κανείς και την διαχρονική αξία της άποψης ότι οι παρουσιάστριες σέρνουν καράβια, τάνκερ, κυβερνήσεις και πάει λέγοντας. Και η Μιμή άλλωστε χρημάτισε και παρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης. Ας ελπίσουμε ότι ο Παππάς την τελευταία στιγμή θα πάρει μια σοφή απόφαση και θα αφήσει τον Καπάκο στη θέση του-ενώ κανονικά θα έπρεπε να στείλει σπίτι του τον Ταγματάρχη. Ο Παππάς φώναξε την Δευτέρα στο γραφείο του τον Καπάκο και τον Ταγματάρχη.

Οσο για τo κορίτσι ας την πάρει στο Μέγαρο Μαξίμου, βοηθό του Θοδωρή Μιχόπουλου στα non papers…Αλλωστε η ίδια ξεκίνησε από διοικητική υπάλληλος της ΕΡΤ. Επειδή όμως ήταν πολύ όμορφη κάποιοι άρχισαν να την σπρώχνουν προς το γυαλί και να που φτάσαμε ως εδώ…Δεν φτάνει που ο Νίκος έχει να αντιμετωπίσει νταβατζήδες και Εισαγγελείς, έχει και τον νταλκά του Λάμπη που του λέει ότι η ΕΡΤ χρειάζεται ανανέωση κι αυτό θα το πετύχει μόνο αν το συγκεκριμένο κορίτσι λέει τις ειδήσεις-καμμία άλλη.

Μόνο ΠΑΣΟΚ-δείτε και το σχετικό VIDEO

-------------------------------------------
Πηγή: kourdistoportocali.com
-------------------------------------------