Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Πυροβολισμοί στην Πανόρμου με νεκρό

Συμπλοκή με έναν νεκρό στο κέντρο Αθήνας. Οι πυροβολισμοί έπεσαν στη συμβολή των οδών Βατοπεδίου και Πανόρμου στους Αμπελόκηπους. Οι αρχές αναζητούν μέλος της ΧΑ 

Πανδαιμόνιο επικράτησε στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου 11 στους Αμπελοκήπους, ύστερα από πυροβολισμούς που έπεσαν στο σημείο με θύμα έναν Έλληνα γυμναστή ηλικίας περίπου 50 ετών.

AdTech Ad

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης αμέσως μετά το περιστατικό, τράπηκε σε φυγή πεζός.
Ειδικότερα, αναζητείται στην περιοχή, καθώς θεωρείται βασικός ύποπτος, ένας συνταξιούχος αστυνομικός, ο οποίος μάλιστα φέρεται να έχει πολιτευτεί και με την Χρυσή Αυγή σε μεγάλο νομό της Πελοποννήσου. Σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από τις καταθέσεις των μαρτύρων, ο ύποπτος καλούσε μέσω αναφοράς σε τοπική εφημερίδα της περιοχής, τους νέους σε συμμετοχή σε τάγματα ασφαλείας.

Η αιματηρή συμπλοκή είχε ως θύμα έναν Έλληνα γυμναστή έξω από το γυμναστήριο του, με πιθανά ως κίνητρα, μεταξύ τους προσωπικές διαφορές, καθώς προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ τους και ο δράστης.

Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις των μαρτύρων, ο δράστης πήγε στο σπίτι του πήρε το όπλο του, γύρισε πίσω και τον πυροβόλησε, σκοτώνοντας τον γυμναστή.

Το σημείο απέκλεισαν σύντομα μοτοσικλέτες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικά της Άμεσης Δράσης μαζί με κλιμάκιο κλιμάκιο της Ασφάλειας.
-------------------------------------------------------
Πηγή: news247.gr-Θοδωρής Παναγιωτίδης
-------------------------------------------------------