Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Πανευτυχής ο Αλβάρο για το μυθικό ποσό που θα πάρει από την Αθηνά Ωνάση

Μπορεί να δικαιούται 11 εκατομμύρια δολάρια, ωστόσο εκείνος πιστεύει πως θα καταφέρει να αποσπάσει πολύ περισσότερα.

Είναι πολλά τα εκατομμύρια.... Και ενώ το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση και του Ντόντα Μιράντα βρίσκεται σε εξέλιξη, πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Αλβάρο θα έχει αρκετά εκατομμύρια περισσότερα στον λογαριασμό του σε λίγο καιρό.

Σύμφωνα με το γερμανικό site bunte.de ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο πλέει σε πελάγη ευτυχίας και αυτό φαίνεται από τα πλατιά του χαμόγελα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Γιατί μπορεί να μην πλησίασε καν κάποιο μετάλλιο στο άθλημα της ιππασίας όπου αγωνίστηκε, ωστόσο πέρασε καταπληκτικά και δεν σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες με τους φίλους του στο instagram.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Βραζιλιάνος είναι ερωτευμένος και αυτό αποτελεί τον λόγο που έχει ξεπεράσει την αρχική κατήφεια που είχε στις πρώτες του εμφανίσεις μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου.


Και πώς να μην είναι πανευτυχής όταν λέγεται πως διεκδικεί από τη χρυσή κληρονόμο το επιβλητικό ποσό των 400 εκατομμυρίων δολαρίων ως αποζημίωση;

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο, δικαιούται 11.000.000 - δηλαδή ένα εκατομμύριο ανά έτος γάμου. Ωστόσο, εκείνος θα διεκδικήσει πολύ περισσότερα.

Δεν έχει σημασία πώς θα τελειώσει όλο αυτό, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι ο Ντόντα δεν θα φύγει με άδεια τα χέρια από αυτόν τον γάμο. Και δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία του.


Αλλά ούτε η Αθηνά Ωνάση θα εγκαταλείψει χωρίς να δώσει τη δική της μάχη.

Αν και έχει πολλά χρήματα, μην ξεχνάτε ότι είναι εκείνη που έπεσε θύμα απάτης σε αυτή τη σχέση. Και πρέπει να πάρει εκδίκηση.
-------------------------------------
Πηγή: thetoc.gr
-------------------------------------