Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Τρεις καταξιωμένες  καλλιτέχνιδες, τρεις κυρίες της ελληνικής μουσικής, πλημμύρισαν  με νότες την φεγγαρόλουστη βραδιά, στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Λύκειο της Νεάπολης.

Η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Γιώτα Νέγκα με ένα πλούσιο πρόγραμμα ξεσήκωσαν τον κόσμο  ο οποίος  τις καταχειροκρότησε !

Την συναυλία οργάνωσε το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Μονεμβασιάς.

Η δραστήρια πρόεδρος του Παναγιώτα Αλειφέρη, με την βοήθεια συνεργατών, κατάφεραν να προσφέρουν μια πανέμορφη ανεβασμένου επιπέδου μουσική βραδιά στα Βάτικα.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη ! Από όλα τα Βάτικα, από Γύθειο, από Σκάλα, Μονεμβάσια ακόμα και Σπάρτη, καθώς και επισκέπτες των Βατίκων που κάνουν τις διακοπές τους εδώ, γέμισαν το προαύλιο του Λυκείου. Στην κυριολεξία δεν έπεφτε καρφίτσα!

Η συναυλία είχε σαν στόχο πέραν της διασκέδασης, ένα ποσό από τα έσοδα να διατεθούν για την αγορά αναλώσιμων υλικών για την στήριξη του Νοσοκομείου Μολάων και του κέντρου Υγείας Νεάπολης.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και μπράβο σε όλους που με την προσέλευσή τους, συνέβαλαν στην στήριξη των δύο Κέντρων Υγείας του Δήμου Μονεμβασιάς.

Το Radio Adelin κάλυψε με φωτογραφικό υλικό και ζωντανά πλάνα από την συναυλία .Το βίντεο θα δημοσιευτεί σε λίγες ώρες.
























----------------------------------
Πηγή: AdelinFM
----------------------------------