Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Τρομακτικό τροχαίο: Έπεσε πάνω στα διόδια και διαμελίστηκε

Τραγικός θάνατος για μια 54χρονη οδηγό χθες βράδυ στα διόδια Τραγάνας...

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στις 11:15΄ το βράδυ. Η άτυχη γυναίκα, η οποία είχε Γερμανική υπηκοότητα και σύμφωνα με πληροφορίες είναι παντρεμένη με Έλληνα, ταξίδευε από Αθήνα προς Λαμία.

Όταν έφτασε στα διόδια της Τραγάνας η 54χρονη οδηγός δεν έκοψε καθόλου ταχύτητα. Το Hyundai Tucson που οδηγούσε προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στο τσιμεντένιο στηθαίο.

Η σύγκρουση ήταν τρομακτική. Οι άνθρωποι των διοδίων άκουσαν το "μπαμ" της πρόσκρουσης και πετάχτηκαν έξω έντρομοι. Το θέαμα που αντίκρισαν ήταν φοβερό. Το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου δεν υπήρχε.

Η οδηγός είχε διαμελιστεί και το σκυλάκι της που βρέθηκε στο πίσω κάθισμα ήταν σοβαρά τραυματισμένο. Λίγο αργότερα ξεψύχησε κι αυτό.

«Είμαι πολλά χρόνια στους δρόμους. Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί. Μπορεί η γυναίκα να έπαθε κάτι παθολογικό ή να την πήρε ο ύπνος. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Ευτυχώς δεν ήταν αλλά αυτοκίνητα μπροστά ή δεν έπεσε πάνω στον υπάλληλο...», έλεγε ένας επαγγελματίας οδηγός στο LamiaReport, που βρέθηκε την ώρα του τροχαίου στο σημείο.

Οι φωτογραφίες δείχνουν την σφοδρότητα της σύγκρουσης.

 

 

 

 

 

--------------------------------
Πηγή: lamiareport.gr
-------------------------------