Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Συναυλία Ωδείου Αναγέννηση για το κλείσιμο της χρονιάς 2015-2016.

Για μια ακόμη χρονιά το Ωδείο Αναγέννηση μας παρουσίασε την δουλειά και τον κόπο των σπουδαστών του όλης της χρονιάς.

Μουσικές και τραγούδια πλημμύρισαν τον χώρο του Πολυχώρου "Ζείδωρος" στο Καψάλι Κυθηρων,την Κυριακή,19 Ιουνίου 2016,στις 8 το βράδυ.

Τα παιδιά μας κατέπληξαν με την πρόοδό τους και το ταλέντο τους στα μουσικά όργανα και στο τραγούδι, όμως την παράσταση έκλεψε το Τμήμα Μουσικοκινητικής με τα μικρά ταλεντάκια μας στο απίθανο σκετς, που η δασκάλα τους κ.Ελένη Κοκολάκη έδωσε σάρκα και οστά.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης εκτέλεσε υποδειγματικά η κ.Αριστέα Γιαννόγλου.
Παρόντες στην συναυλία ήταν ο Δήμαρχος Κυθήρων κ.Ευστράτιος Χαρχαλάκης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Λάζαρος Βέζος.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Στάθη Γουναρίδη για την μεταφορά του πολύτιμου πιάνου.

Στην συναυλία επίσης, είχαμε την τύχη να απολαύσουμε και τον καινούριο άσσο στο μανίκι του Ωδείου, την εκπληκτική ερμηνεύτρια κ. Αναστασία Έδεν, η οποία επισκέπτεται το νησί μας τακτικά και διδάσκει στα παιδιά μας τραγούδι.

Στο πλευρό του Ωδείου πάντα και ο δάσκαλος της κιθάρας κ. Γιώργος Μαυρομμάτης ο οποίος έχει επιδείξει μια ιδιαίτερη σχέση αφοσίωσης προς τους μαθητές του και τον ευχαριστούμε για αυτό.

Στο δυναμικό του Ωδείου επίσης συγκαταλέγεται και ο εξαιρετικός μουσικός και άνθρωπος, ο κ. Γιάν Χόλαντ, που η διδασκαλία κρουστών αλλά και φλάουτου-φλογέρας και κλαρινέτου μαζί του, είναι μια απολαυστική εμπειρία ζωής.

Για την κ.Ελένη Κοκολάκη,την δασκάλα πιάνου, τα λόγια είναι περιττά,ένας άνθρωπος που έχει αποδείξει ότι η επιτυχία του Ωδείου Αναγέννηση στα Κύθηρα αποτελεί σκοπό ζωής.

Τέλος,δίπλα μας στην γιορτή κλεισίματος της χρονιά αυτής, όπως πάντα, είχαμε τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Ωδείου κ.Τιμόθεο Λιγνό,ο οποίος πάντα είναι ένθερμος θαυμαστής κάθε νέου ταλέντου στο νησί μας ανοίγοντας τα φτερά όλων των παιδιών προς την εξερεύνηση του κόσμου μας μέσω της μουσικής.

Τον ευχαριστούμε θερμά για αυτό.

Απολαύστε τις φωτογραφίες.






























 
----------------------------------------
Τίνα Ταμβάκη
----------------------------------------