Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Xορός Β' Λυκείου στον Κυθηραϊκό Σύνδεσμο.

Με πλήρη επιτυχία διοργάνωσε τον χορό της η τάξη της Β'Λυκείου Κυθήρων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονεών και Κηδεμόνων στην αίθουσα του Κυθηραϊκού Συνδέσμου στην Χώρα,την Δευτέρα 2 Μαϊου 2016.

Με την παρουσία της τοπικής ορχήστρας του Νικήτα και τον dj Χρήστο Καλοκαιρινό, γονείς και μαθητές ξεφάντωσαν σε μια απίστευτα όμορφη και ζωηρή βραδιά.


Την βραδιά συμπλήρωσαν μουσικά ο Κωνσταντίνος Φατσέας και ο Βρεττός Σάμιος,μαθητές του Ωδείου Αναγέννηση Κυθήρων.

Με την οικονομική συμμετοχή των 10 ευρώ ανά άτομο,προσφέρθηκε φαγητό μαγειρεμένο από το εστιατόριο του Πιέρρου στο Λιβάδι Κυθήρων, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.

Η κ.Φωτεινή Γιαμτσίδου, η κ. Έλενα Μαγείρου και η κ.Μαίρη Καλλιγέρου βοήθησαν στο στήσιμο του μπουφέ και του φαγητού αλλά και στον χώρο γενικότερα, με την συμμετοχή μαθητών στο ρόλο σερβιτόρων οι οποίοι κινήθηκαν στον χώρο σαν άψογοι επαγγελματίες.










Η κ.Γεωργία Τσέρη βοήθησε τους μαθητές στην είσοδο και στο κόψιμο των εισιτηρίων και ο κ.Μάνος Τριφύλλης είχε την ευθύνη του ταμείου των μαθητών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της βραδιάς πουλήθηκε ένας σημαντικός αριθμός λαχνών των οποίων τα έσοδα θα συνεισφέρουν στην εκδρομή των παιδιών μας του χρόνου.
Ευχαριστούμε την μαθήτρια Αγάπη Μπιράκη για αυτό.













Τα δώρα των νικητών θα ανακοινωθούν από τον ραδιοφωνικό σταθμό των Κυθήρων, Τσιρίγο Fm, σύντομα.

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά για την στήριξη και την βοήθειά τους.

Το κέφι αστείρευτο,ο χορός ασταμάτητος,η ζωντάνια των μαθητών αλλά και η υποστήριξη τον γονέων τους ολοφάνερη σε μια καταπληκτική βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη.

Ελπίζουμε και σε επόμενες τόσο επιτυχημένες εκδηλώσεις των σχολείων μας στο μέλλον.


















 ----------------------------------
Τίνα Ταμβάκη
----------------------------------