Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Κρήτη: Φοβερό τροχαίο με 3 νεκρούς - Σκοτώθηκαν μάνα και κόρη στην εθνική οδό Ηρακλείου Μοιρών!

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος νωρίς το πρωί καθώς τρεις άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή μετά από τη μετωπική σύγκρουση...

δυο αυτοκινήτων που σημειώθηκε στην εθνική οδό Ηρακλείου Μοιρών στο ύψος των Αθανάτων. Σύμφωνα με  πληροφορίες στο ένα αυτοκίνητο επέβαιναν μια 70χρονη γυναίκα και 26χρονη κόρη της ενώ στο άλλο ένας 50χρονος άνδρας. 

  
Η σύγκρουση σημειώθηκε κάτω από άγνωστες για την ώρα συνθήκες ωστόσο πιθανολογείται ότι ένα από τα οχήματα επιχείρησε αναστροφή στο δρόμο. Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρχές και στο σημείο της νέας τραγωδίας έσπευσε δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου με 7 πυροσβέστες και δύο οχήματα, άνδρες της Τροχαίας αλλά και τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Οι πυροσβέστες ξεκίνησαν μεγάλη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των ατόμων, ωστόσο παρά τις προσπάθειες όλων, ανασύρθηκαν νεκρές πρώτα οι δύο γυναίκες που επέβαιναν στο ένα όχημα και κατόπιν ο νεαρός οδηγός του δεύτερου οχήματος.

Ο θάνατος και των τριών ήταν ακαριαίος με αποτέλεσμα οι γιατροί στο νοσοκομείο να μην καταφέρουν να τους επαναφέρουν στη ζωή. Η τροχαία ερευνά τα αίτια του δυστυχήματος που έβαψε για ακόμα μία μέρα την άσφαλτο με αίμα. Όλα αυτά λίγες ώρες μετά τη φονική καραμπόλα με τρεις νταλίκες στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου
--------------------------
Πηγή:  cretalive.gr
--------------------------