Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Ηλικιωμένος πυροβόλησε υπάλληλο μέσα στο ΚΕΠ στο Γεράκι Λακωνίας

Από θαύμα σώθηκε η 42χρονη υπάλληλος του ΚΕΠ που δέχθηκε επίθεση με πυροβολισμούς από έναν ηλικιωμένο με τον οποίο διαπληκτίστηκε έξω από την εργασία της στο Γεράκι Λακωνίας. Για καλή της τύχη, πρόλαβε να μπει στα γραφεία μετά τον πρώτο πυροβολισμό που την τραυμάτισε στο χέρι!

Όπως έγινε γνωστό, ο 82χρονος δράστης λογομάχησε με την 42χρονη όταν την είδε έξω από το ΚΕΠ να καπνίζει στη 1:30 το μεσημέρι, κάνοντας διάλειμμα. 

 
Οι λόγοι που ξέσπασε ο καυγάς, δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη καθώς ο ηλικιωμένος που ανακρίνεται από τους αστυνομικούς δεν έχει εξηγήσει ακόμη αν και τι ειπώθηκε μεταξύ τους. Πάντως, την ώρα που διαπληκτίζονταν, έβγαλε το περίστροφο από την τσέπη του και πυροβόλησε μια φορά την υπάλληλο.

Με το χέρι της πλημμυρισμένο στο αίμα, η 42χρονη έτρεξε να καλυφθεί μέσα στο ΚΕΠ, αλλά ο 82χρονος την ακολούθησε και την πυροβόλησε άλλες δυο φορές, χωρίς ευτυχώς να την πετύχει.

Την ίδια στιγμή, η συνάδελφος της τραυματισμένης γυναίκας και δυο άνδρες που βρίσκονταν εκεί, έπεσαν πάνω στον δράστη, τον ακινητοποίησαν και τον αφόπλισαν. Η 42χρονη διακομίστηκε στο τοπικό Κέντρο Υγείας όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Σπάρτης.
--------------------------------
Πηγή:  protothema.gr
--------------------------------