Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Παρατείνεται η προθεσμία πληρωμής εισφορών ΟΓΑ από τους αγρότες

«Θα καταβληθούν τις προσεχείς ημέρες οι ενισχύσεις στους αγρότες και θα δοθεί η δυνατότητα τακτοποίησης των οφειλών στον ΟΓΑ»  υποσχέθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Αποστόλου 

Άμεση καταβολή των αγροτικών ενισχύσεων και παράταση της προθεσμίας για την πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών προς ΟΓΑ από τους αγρότες που λήγει την 30η Νοεμβρίου 2015 προανήγγειλε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Αποστόλου στην Βουλή.


Κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για τις βοσκήσιμες γαίες στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής και μετά από παρέμβαση του κ. Μιχάλη Τζελεπή (Δημοκρατική Συμπαράταξη) που επισήμανε ότι «Οι Έλληνες αγροτοκτηνοτρόφοι αδυνατούν να ανταποκριθούν ως προς την πληρωμή των ασφαλιστικών τους εισφορών που λήγει στις 30/11/2015, από τη στιγμή που δεν έχουν πληρωθεί ακόμη ούτε τις επιδοτήσεις με υπαιτιότητα του υπουργείου» ο κ. Αποστόλου απάντησε λέγοντας: «Είχα μια συνεννόηση χθες με τον Πρόεδρο του ΟΓΑ, θα δοθεί σχετική παράταση και βεβαίως λαμβάνοντας υπόψη ότι τις προσεχείς άμεσα θα έλεγα ημέρες θα υπάρχει καταβολή των ενισχύσεων οπότε θα δοθεί η δυνατότητα για να τακτοποιηθούν αυτές οι οφειλές».
-----------------------------
Πηγή: Πρώτο Θέμα
-----------------------------