Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Διακοπή κυκλοφορίας στη σήραγγα Αρτεμισίου - Από Δευτέρα 5 έως Παρασκευή 9/10

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και ειδικότερα εντός της σήραγγας Αρτεμισίου, αποφάσισε η Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας, λόγω εκτέλεσης εργασιών ετήσιας τακτικής συντήρησης εντός της σήραγγας και με σκοπό την πρόληψη ατυχημάτων.

Οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου αφορούν το τμήμα από την χ/θ 138,100 έως την χ/θ 139,500  (σήραγγα Αρτεμισίου και στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα) και έχουν ως εξής:

-Από τη Δευτέρα (5/10) και ώρα 9.00 πμ έως την Παρασκευή (9/10) και ώρα 4.00 μμ, διακοπή της κυκλοφορίας στη σήραγγα Αρτεμισίου στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα και παράκαμψη της κυκλοφορίας προς Καλαμάτα, στον κλάδο της σήραγγας της κατεύθυνσης προς Αθήνα (Αρτεμισίου Α).

-Από τον κλάδο αυτό (άνοδο προς Αθήνα), θα εξυπηρετηθούν αμφότερες οι κατευθύνσεις, σε μία λωρίδα κυκλοφορίας έκαστη  (contrafiow).

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα (ισχύος των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων) και από ώρα 09.00 έως 20.00 απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων από τη σήραγγα Αρτεμισίου

Οι παραβάτες της παρούσας διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999.
------------------------
Πηγή:  ΑΜΠΕ
------------------------