Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Εκπτώσεις από ακτοπλοϊκές εταιρείες για τους νεοεισαχθέντες φοιτητές

Σε προσφορές στους νεοεισαχθέντες φοιτητές προχωρούν η Hellenic Seaways, η Minoan Lines και η Blue Star Ferries.

Eιδικότερα η Hellenic Seaways προσφέρει 50% έκπτωση σε όλους τους νεοεισαχθέντες φοιτητές και στα μέλη της οικογένειας που τους συνοδεύουν για τις διαδικασίες εγγραφής στις σχολές που θα φοιτήσουν.

Η ισχύς της έκπτωσης ξεκινά την 28η Αυγούστου 2015 και θα διαρκέσει μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2015 ενώ αφορά όλους τους προορισμούς που εξυπηρετεί και όλες τις μετακινήσεις από και προς τον τόπο σπουδών τους.

Η έκπτωση αυτή παρέχεται με την επίδειξη του δελτίου εξεταζομένου των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2015 σε όλα τα πρακτορεία της εταιρείας καθώς και στα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία.

Από την πλευρά της η Minoan Lines στη γραμμή Ηράκλειο - Πειραιάς - Ηράκλειο προσφέρει για τους επιτυχόντες μαθητές των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2015 αλλά και για τα μέλη των οικογενειών τους που τους συνοδεύουν για την εγγραφή τους στις σχολές φοίτησης τις ίδιες εκπτώσεις που ισχύουν για τους φοιτητές.

Συγκεκριμένα: 50% έκπτωση στα VIP καθίσματα και deck, 30% έκπτωση σε όλες τις θέσεις με κλίνη (εκτός της θέσης lux) και 20% έκπτωση στα δίκυκλα και ΙΧ οχήματα.

Σχετικά με τις προϋποθέσεις σημειώνεται ότι οι εκπτώσεις θα ισχύουν από 26.8.2015 έως και 15.10.2015 για τους επιτυχόντες υποψηφίους φοιτητές και για τα μέλη των οικογενειών τους, εφόσον συνοδεύουν τον επιτυχόντα και θα παρέχονται με την επίδειξη του δελτίου εξεταζομένου/υποψηφίου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2015 κατά την έκδοση των εισιτηρίων και κατά την επιβίβαση στο πλοίο.

Επιπλέον η Minoan Lines προσκαλεί όλους τους νεοεισαχθέντες φοιτητές να εγγραφούν στο Minoan Lines Bonus Club και να κερδίσουν αυτόματα τους πρώτους τους 200 πόντους, αν η εγγραφή γίνει ηλεκτρονικά, ή εναλλακτικά τους πρώτους τους 100 πόντους αν συμπληρώσουν την έντυπη αίτηση εγγραφής που διατίθεται από τα πρακτορεία, τα πλοία ή τα συνεργαζόμενα γραφεία ταξιδίων της Minoan Lines. Η προσφορά ισχύει μέχρι 31.12.2015.

Eκπτώσεις στους νέους φοιτητές και στις οικογένειές τους, ανακοίνωσε ότι παρέχει και η Blue Star Ferries, για τις πρώτες τους μετακινήσεις από/προς τον τόπο κατοικίας τους προς/από τον τόπο σπουδών τους, οι οποίες είναι αναγκαίες για την εγγραφή τους στα Πανεπιστημιακά ή Τεχνολογικά Ιδρύματα και για την εύρεση κατοικίας.

Η έκπτωση ανέρχεται σε 50% για τον φοιτητή και την οικογένειά του, εφόσον τον συνοδεύει, σε όλες τις θέσεις εκτός από καμπίνα lux και ισχύει έως 31 Οκτωβρίου 2015 για τις γραμμές των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων, τη Χίο και Μυτιλήνη, το Ηράκλειο και τα Χανιά. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εκδώσουν τα εισιτήριά τους από όλα τα συνεργαζόμενα με την Blue Star Ferries ταξιδιωτικά πρακτορεία, προσκομίζοντας το δελτίο εξεταζομένων πανελλαδικών εξετάσεων 2015.
-------------------------------
Πηγή:  ΑΜΠΕ
-------------------------------