Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

ΠΑΡΚΑΡΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΥΛΟΠΕΤΡΙ

Κατόπιν των ενεργειών του Σωματείου Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων "Ξένιος Ζεύς" το οποίο ζήτησε από την Αστυνομική Αρχή να ισχύσει η νομοθεσία για παράνομη στάθμευση σε αρχαιολογικό χώρο και παραλίας, στην τοποθεσία Παυλοπέτρι, όπου θρασύτατα υπήκοος Γερμανίας επί τρεις ημέρες είχε παρκάρει την τροχοβίλα του στην κυριολεξία κάτω από την πινακίδα που αναγραφόταν ότι το σημείο είναι αρχαιολογικός Χώρος.


Ο Γερμανός υπήκοος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Νεάπολης.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο έσπευσε μετά από ενημέρωση προς το σωματείο η πρόεδρος κυρία Δέσποινα Παπούλη μαζί με την μεταφράστρια κυρία Νάνσυ Χαραμή -Γκούμα.

Κάλεσε την αστυνομία επί τόπου για την καταγραφή του γεγονότος και κινήθηκε η διαδικασία της μήνυσης για παράνομη στάθμευση πάνω σε αρχαιολογικό χώρο και πάνω στην παραλία.

Στο σημείο αυτό πράγματι συμβαίνει κάτι που πουθενά αλλού δεν θα επιτρεπόταν.

Δεκάδες τροχοβίλες καθημερινά σταθμεύουν μεταξύ της παραλίας της Πούντας και λίμνης Στρογγύλης ένα σημείο που είναι χαρακτηρισμένο NATURA επηρεάζοντας την πανίδα της λίμνης και δείχνοντας πρωτοφανή ασέβεια και στον αρχαιολογικό χώρο.





Πρέπει επιτέλους να ληφθούν μέτρα προστασίας από τους αρμόδιους φορείς γιατί δεν γίνεται οι απλοί πολίτες να το παίζουν χωροφύλακες προσπαθώντας με ιδιαίτερη ευαισθησία να κινητοποιήσουν τις Αρχές.
----------------------------------
 Συμβαίνει Τώρα
----------------------------------