Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Τερέν Beach Volley στο Καψάλι

Μετά την εφετεινή δημιουργία του ιστιοπλοϊκού συλλόγου στο Καψάλι, πάλι το Καψάλι πρωτοπορεί και εγκαινιάζει τερέν beach volley στην παραλία του. 

Και μην ξεχνάμε, το Beach volley είναι ένα Ολυμπιακό ομαδικό άθλημα που παίζεται στην άμμο. Υπάρχουν 2 ομάδες τοποθετημένες στην κάθε πλευρά του φιλέ που χωρίζει το γήπεδο, και χτυπούν την μπάλα του βόλεϊ ώστε να περάσει πάνω από το φιλέ ,στην αντίπαλη πλευρά του γηπέδου. 

  
Ο αγώνας αρχίζει με το σερβίς, το χτύπημα δηλαδή του αθλητή ώστε να στείλει την μπάλα πάνω από το φιλέ στην περιοχή της αντίπαλης ομάδας.

Ευχόμαστε λοιπόν καλά σερβίς και καλά καρφώματα σε όλους όσους ασχοληθούν με το άθλημα. 

Παράλληλα ελπίζουμε ότι και σε άλλες παραλίες των Κυθήρων θα δημιουργηθούν {όπου φυσικά είναι εφικτό και δεν εμποδίζει την λειτουργία της υπόλοιπης παραλίας..}, παρόμοια τερέν και δραστηριότητες.


Από ότι δε φαίνεται οι αγώνες που γίνονται έχουν τρομερό ενδιαφέρον, μια και απρόσμενοι επισκέπτες από την πλευρά της θάλασσας ...έσπευσαν δρομέως να πλησιάσουν για να παρακολουθήσουν το θέαμα, σαν την δεινή κολυμβήτρια καρέτα-καρέτα που πλησιάζει με ταχύτητα την παραλία για να απολαύσει το θέαμα......!!!!!!!!!!!

------------------------------------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης-Φωτογραφίες Γιώργος Σάμιος
------------------------------------------------------------