Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Beach Party..... Επίστολή απάντηση κ. Κατσανεβάκη

Εδώ ο κόσμος χάνεται και εσείς ασχολείστε με το αν είναι νόμιμο ένα πάρτι η όχι..που επιπροσθέτως εσάς προσωπικά δε σας ενοχλεί ΠΟΥΘΕΝΑ.

Να μένατε από πάνω ειλικρινά θα το κατανοούσα. 
Πρέπει να σταματήσει όλο αυτό το μένος ενάντια σε επιχειρήσεις. Ξέρετε ποσό δύσκολη είναι η εποχή και εσείς αντί να βοηθήσετε να μείνουν χρήματα στις επιχειρήσεις των Κυθήρων, δηλητηριάζετε όσο μπορείτε επιβαρύνοντας έτσι την ήδη τεταμένη κατάσταση. Ας σταματήσει επιτέλους όλο αυτό. Κανένα βραβείο νομιμότητες δε θα απονεμηθεί φέτος.
Μη περιμένετε άδικα. Επίσης θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι.



Γιατί ως δημοσιογράφος δεν κάνετε κάποια αναφορά σε επιχειρήσεις άλλων νησιών και με μεγαλύτερη σεζόν; Εκεί δεν ισχύει ο νόμος; Παντού ισχύει ο νόμος κύριε Λαμπρινίδη, απλά αλλού δε μιλούν επειδή καταλαβαίνουν όλοι ότι ως νησί, ζει εξ' ολοκλήρου  από τον τουρισμό..πόσο μάλλον εμείς που περιμένουμε το μήνα που τρέφει τους έντεκα και που έχουμε σεζόν 20 μέρες.

Σταματήστε επιτέλους εσείς και οι όμοιοι σας να δηλητηριάζετε τον τόπο αυτό.

Αφήστε μας να δουλέψουμε 20 μέρες  χωρίς παρατράγουδα  γιατί όπως εγώ δεν έχω ιδέα από δημοσιογραφία, έτσι και εσείς δεν έχετε ιδέα από καταστήματα και το πόσο δύσκολα περνά ένας χειμώνας στα Κύθηρα και ειδικά αυτή τη περίοδο.

Σας ευχαριστώ για το βήμα που μου δόθηκε μετά από δική σας δημοσίευση και το μόνο που θέλω να σας παρακαλέσω είναι το εξής: Μη παίζετε με το μέλλον μας. Είμαστε εκεί για να υπηρετούμε το νησί από επιλογή μας και αυτό κάποια στιγμή πρέπει από κάπου να εκτιμηθεί. Είμαστε μέρος του νησιού, ενεργό, και λόγος κάποιος να ξαναέρθει και να συστήσει τα Κύθηρα σε άλλους.
---------------------------------
Σπύρος Κατσανεβάκης
---------------------------------