Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Το παρακμιακό πολιτικό μπουλούκι έχει ταυτίσει την αξιοπρέπεια με την υποταγή!

Το μεσημέρι στη συνεδρίαση του Eurogroup τα σπουδαία επί της Ελληνικής πρότασης. Ή θα συναφθεί συνθήκη ειρήνης ή θα τεθούν οι νέοι όροι του συμβολαίου της εξαθλίωσης και της υποταγής.

Έχουμε πόλεμο! Το Βερολίνο έχει εξαπολύσει ολοκληρωτική επίθεση κατά της Ελλάδας. Κι όπως κατ΄ επανάληψη έχουμε επισημάνει επιδιώκει να γονατίσει τη χώρα και να διασύρει οριστικώς και αμετακλήτως την Αριστερά. Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια: και την Ελλάδα να μετατρέψει σε αποικία χρέους και να ανατρέψει την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αφού προηγουμένως την κατεξευτελίσει, καθιστώντας την πολιτική της βαρβαρότητας μονόδρομο.


Μέρες Κατοχής! Με το δελτίο η επιβίωση των πολιτών. Τα «πάντσερ» και τα «στούκας» εκσυγρονίστηκαν, έγιναν μνημόνια, capital controls και bank holidays. Και τα εκτελεστικά αποσπάσματα, αυτοκτονίες.

Προβάλλει και πάλι αμείλικτο, το (εσαεί επίκαιρο) ερώτημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη «έως πότε θα είμεθα αχαρακτήριστοι Γραικύλοι;».

Συνεχώς και αδιαλείπτως απαντά η «Πέμπτη Φάλαγγα», ο ξεδιάντροπος συρφετός της μνημονιακής βαρβαρότητας, το παρακμιακό πολιτικό μπουλούκι, που έχει ταυτίσει την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια με τον τυχοδιωκτισμό και την υποταγή.

Σε παράκρουση φαιάς προπαγάνδας φόβου και πανικού οι γκεμπελίσκοι της Διαπλοκής. Και όσο ζυγώνουμε στη μέρα του δημοψηφίσματος θα δυναμώνει και πιο πολύ ο κυκλώνας της τερατώδους, πρόστυχης και διχαστικής επιχείρησης τρομοκράτησης του Ελληνικού λαού. Ευτυχώς που δεν υπήρχαν media στην Κατοχή. Θα είχαν γίνει όλοι συνεργάτες των Γερμανών κατακτητών…

Πιστεύαμε, ότι είχαν αραιώσει οι τάξεις των φοβισμένων και ευένδοτων, αυτών που τρέμουν και τον ίσκιο τους, που ακούν διαπραγμάτευση και φαντάζονται Δραχμή, Ουκρανία και Αργεντινή. Δυστυχώς πλανηθήκαμε πλάνη οικτρά.

Γιατί και τα ΑΤΜ τσακίσαμε και στα πρατήρια καυσίμων και στα ράφια των supermarkets πέσαμε σαν ακρίδες, και …«Μένουμε Ευρώπη».

O Τζέφρι Σακς χτύπησε για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα με σκληρές αλήθειες που αποκαλύπτουν την υποκρισία των πιστωτών. Ο διάσημος αμερικανός οικονομολόγος, από τους αρχιτέκτονες του «δόγματος του σοκ» και της θεραπείας της βίαιης προσαρμογής, σε μια θεαματική μεταστροφή, βομβαρδίζει με ένα δριμύτατο κατηγορώ την Ευρώπη και το ΔΝΤ καταγγέλλοντας τους δανειστές για τη «λάθος συνταγή» στην ελληνική κρίση και καλεί την Ελλάδα να αντισταθεί.

Μετά το σκληρό άρθρο του στην ιστοσελίδα του Wolrd Economic Forum, με τίτλο «Γιατί η Ευρώπη δεν μπορεί να αφήσει την Ελλάδα να χρεοκοπήσει», ο Τζέφρι Σακς, νυν διευθυντής του Earth Institute του Πανεπιστημίου Κολούμπια επανέρχεται, κατακεραυνώνοντας με έναν βομβαρδισμό από tweets τις τελευταίες αποφάσεις του Eurogroup και των πιστωτών και καταλογίζοντας την βαρύτερη ευθύνη, για την Ελλάδα και την Ευρώπη, στον γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
--------------------------------
Πηγή: olympia.gr-Μάγια
--------------------------------