Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Νίκος Βούτσης: «Μέτωπο με ευθύνη μέρους της ηγεσίας της ΚΕΔΕ»

Λίγες ημέρες πριν το κρίσιμο έκτακτο Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, στη Χαλκιδική, στο μέτωπο που έχει ανοίξει με τους Δημάρχους, με αφορμή τη μεταφορά των ταμειακών τους διαθεσίμων στην ΤτΕ, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκος Βούτσης, αποδίδοντάς το στην ηγεσία της ΚΕΔΕ ή ακριβέστερα «σε ένα μέρος της ηγεσίας της», όπως χαρακτηριστικά τονίζει στη συνέντευξή του στη Realnews.


Ειδικότερα, ο Υπουργός ΕΣ.Δ.Α. απαντώντας στην ερώτηση - διαπίστωση, ότι έχει ανοίξει ένα μέτωπο με τους Δημάρχους, που δεν κλείνει..., τονίζει:

«Δεν κλείνει με ευθύνη της ηγεσίας ή ακριβέστερα με ένα μέρος της ηγεσίας της ΚΕΔΕ, η οποία εντάσσει τον εαυτό της σε ένα μπλοκ πολιτικής σύγκρουσης με την Κυβέρνησης, ακριβώς σε ένα σενάριο αυτή η Κυβέρνησης να μη μακροημερεύσει. Αποτελεί, κατά τη γνώμη μου, κοντόθωρη λογική για την αυτονομία της Αυτοδιοίκησης» και συνεχίζει:

«Λυπάμαι πολύ, όλοι μας κρινόμαστε...

Οι κύριοι αυτοί είναι εκλεγμένοι και μάλιστα πρόσφατα, παίρνουν τις ευθύνες τους, αλλά παίρνουν και τη σκυτάλη από μία πολύ συντηρητική στάση ηγεσιών αυτού του χώρου στους δύσκολους καιρούς του μνημονίου. Ο νοών νοείτω...». 
----------------------------
Πηγή: real.gr
----------------------------