Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟ 6/ΘΕΣΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΩΡΑΣ – ΚΑΡΒΟΥΝΑΔΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ

Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων για το σχολικό έτος 2014-2015, οι Β΄ και Γ΄ τάξεις του εξαθέσιου Δημοτικού Σχολείου Χώρας – Καρβουνάδων Κυθήρων συμμετείχαν σε πολλές και ποικίλες δράσεις σχετικές με την Ελιά και το ελαιόλαδο.


Ιδιαίτερη σημασία είχε η απονομή τιμητικής διάκρισης (Έπαινος) για τη συμμετοχή των μαθητών στην Έκθεση Φωτογραφίας που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Κυθήρων και η Πολιτιστική Εταιρεία Κυθήρων με θέμα «Ελιά, το ευλογημένο δένδρο» σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 2 Μαΐου 2015, στην αίθουσα του Κυθηραϊκού Συνδέσμου κατά την διάρκεια των επίσημων εγκαινίων της έκθεσης από τον Δήμαρχο Κυθήρων κ. Ευστράτιο Χαρχαλάκη και τον Πρόεδρο της Πολιτιστικής Εταιρείας (και επιμελητή της έκθεσης) κ. Γιάννη Σταθάτο.


Το Σχολείο μας συγχαίρει τις εκπαιδευτικούς και τα παιδιά για την εργασία τους και την διάκριση που απέσπασαν και τους εύχεται πάντοτε σταθερή πορεία στα Γράμματα και τις Τέχνες.

Θέλει επίσης να εκφράσει συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στους συμμετέχοντες στην Έκθεση η οποία στεγάζεται στον Κυθηραϊκό Σύνδεσμο και θα επανεκτεθεί το καλοκαίρι στο Μερκάτο όπου θα μας δοθεί πάλι η ευκαιρία να θαυμάσουμε τα φωτογραφικά τους έργα.
-----------------------------------------------------------------------
ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ