Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Η ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ ΣΤΟ "ATHENS FOOD FESTIVAL" ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ.

Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία με την συμμετοχή του κόσμου να έχει ξεπεράσει τα αναμενόμενα πραγματοποιήθηκε για 6η συνεχή χρονιά το "Athens Food Festival" από τις 8 έως 10 Μαίου στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Το φεστιβάλ στόχο είχε την παρουσίαση των τοπικών προιόντων με το δυναμικό παρόν των νέων αγροτών , να φέρει κοντά τους καταναλωτές προκειμένου να ενημερωθούν για τα προιόντα που παράγονται στην χώρα μας, προιόντα με ποιοτικά χαρακτηριστικά που προβάλλονται από κάθε τόπο ξεχωριστά.


Περισσότεροι από 200 παραγωγοί από όλοι την Ελλάδα μεταξύ αυτών και η Ελαφόνησος με την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Ελαφονήσου "Σαρακήνικο" να συμμετέχει μεταξύ των άλλων.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κάθε γωνιά της χώρας 500 διαφορετικά παραδοσιακά είδη τοπικών προιόντων παίρνοντας συνάμα και το μήνυμα ότι οι νέοι αγρότες είναι και αποτελούν την ελπίδα για τον ποιοτικό αυτόν τομέα της χώρας.

Η άξια Πρόεδρος του ¨Σαρακήνικο" και γραμματέας του Δικτύου Εταίρων Κοινωνικής Πολιτικής κυρία Περσεφόνη Λιάρου μαζί με συνεργάτες της είχαν μια δυναμική παρουσία, άξια πολλών συγχαρητηρίων για την πολύ καλή προετοιμασία και οργάνωση αλλά και γενικά για την προσπάθεια και την συμμετοχή τους.




Επίσης άξιο λόγου να αναφέρουμε ότι σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Φεστβάλ η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Ελαφονήσου ως ιδρυτικό μέλος του Δικτύου Εταίρων Κοινωνικής Πολιτικής (Δ.Ε.Κ.Π) σφράγισε επίσημα και την συνεργασία με το δίκτυο.

Στην τελετή μίλησε ο Πρόεδρος του δικτύου κύριος Θεόδωρος Βασιλόπουλος ο διαχειριστής του δικτύου κύριος Ιωάννης Σαραντόπουλος και ο γεωπόνος μέλος της συντονιστικής γραμματείας κύριος Κωνσταντίνος Ρούκας.




---------------------------------------------
Συμβαίνει Τώρα
---------------------------------------------