Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Κύθηρα: Παρουσίαση του προορισμού στη Θεσσαλονίκη!

Στο πλαίσιο του B2b Travel Event 2015 που οργάνωσε το Respond On Demand στο Grand Hotel στη Θεσσαλονίκη, έγινε παρουσίαση των Κυθήρων ως τιμώμενου προορισμού.

Οι εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων από Βέλγιο, Γερμανία, Βουλγαρία, Ιταλία, Τουρκία, Ρουμανία, Γαλλία και Αλβανία που είχαν προσκληθεί ως hosted buyers, παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την εξαιρετική παρουσίαση του προορισμού, από τον Δήμαρχο Κυθήρων Ευστράτιο Χαρχαλάκη. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος Βύρων Θεολόγης και μέλη της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης, σε μια προσπάθεια στήριξης του προορισμού και από την ελληνική αγορά. 


Τα Κύθηρα αποτελούν έναν εξαιρετικό προορισμό και όχι μόνο το καλοκαίρι.

Στόχος του Δημάρχου και των συνεργατών του είναι να αναπτύξουν νέες μορφές τουρισμού που θα επεκτείνουν την τουριστική περίοδο και θα αναβαθμίσουν το τουριστικό προϊόν. 

Έτσι λοιπόν εκτός από το “ήλιος και θάλασσα” σκοπεύουν να αναπτύξουν τον περιπατητικό τουρισμού καθώς στο νησί υπάρχουν εξαιρετικές διαδρομές σηματοδοτημένες και συντηρημένες, τον καταδυτικό τουρισμό και τον θρησκευτικό τουρισμό. 

Στα Κύθηρα υπάρχουν πολλές βυζαντινές εκκλησίες με τεράστιο θρησκευτικό και ιστορικό ενδιαφέρον. 

Αν η πρόσβαση γίνει πιο εύκολη τότε το νησί των Κυθήρων θα ανεβεί ψηλά στον τουριστικό χάρτη της χώρας μας.








------------------------------------
Όμορφα Ταξίδια
------------------------------------