Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Το Βιτσέντζος Κορνάρος καθυστερεί στον Δεξαμενισμό του

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες της σελίδας μας το Βιτσέντζος Κορνάρος καθυστερεί να επανέλθει λόγω δεξαμενισμού του στην Μεγάλη Πλωτή Δεξαμενή του ΟΛΠ στην οποία εισέρχεται σήμερα 2-4-2015, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της δεξαμενής που παρατίθεται πιο κάτω.

Μετά τον δεξαμενισμό θα επακολουθήσει καθαρισμός και βαφή του πλοίου και εν συνεχεία αποδεξαμενισμός και κατεύθυνση προς Πειραιά για την επανένταξη του στα προκαθορισμένα δρομολόγια του.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΩΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΟΛΠ


Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Χ. Σαλβαράκη καταβάλλεται κάθε προσπάθεια ώστε να μπορέσει να εκτελέσει το δρομολόγιο προς Κύθηρα - Κίσαμο την Δευτέρα 6-4-2015, με πιθανότητες 90%.

Οπωσδήποτε τα περιθώρια είναι αρκετά περιορισμένα σύμφωνα με την πολύχρονη εμπειρία μας στους δεξαμενισμούς εξαρτώμενη συγχρόνως, (καθαρισμός επιφανείας - πλύσιμο - στέγνωμα και βαφή) από τις καιρικές συνθήκες περιλαμβανομένης και της υπάρχουσας υγρασίας.

Τα μέχρι στιγμής δημοσιεύματα στα ΜΜΕ περί επανόδου του πλοίου αύριο Παρασκευή και εκτέλεσης του δρομολογίου προς Κασο-Καρπαθία αποτελούν απλά φανταστικές ειδήσεις που προέρχονται από ανεύθυνες δημοσιογραφικές πληροφορίες η πληροφορίες που σκοπό έχουν την δημιουργία εντυυπωσιασμού η κάποιου είδους ακατανόητου μάρκετινγκ.

Πάντως και για την Δευτέρα υπάρχει περίπτωση να μην έχουν ολοκληρωθεί οι προγραμματισμένες εργασίες. Για ότι νεώτερο η σελίδα μας θα ενημερώσει ανάλογα.
------------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης
------------------------------------