Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Κύθηρα Αντικύθηρα Καινούργια Μέρα - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 15/04/2015

Σύσκεψη όλων των εκλεγμένων μελών της Δημοτικής Παράταξης της πλειοψηφίας "Κύθηρα - Αντικύθηρα Καινούργια Μέρα" πραγματοποιήθηκε υπό την Προεδρία του Δημάρχου και Αρχηγού της Παράταξης κ. Ευστρατίου Χαρχαλάκη.

Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος τα αιρετά μέλη του Δ.Σ. καθώς και των Τοπικών Κοινοτήτων. Ο κ. Δήμαρχος ανέλυσε βασικές παραμέτρους των πρόσφατων δημοτικών πρωτοβουλιών, ζήτησε καλλίτερο συντονισμό στο δημοτικό έργο, λιγότερα λόγια και περισσότερες πράξεις.
Υπήρξε ενημέρωση σχετικά με την πορεία εκπόνησης των μελετών για σειρά δημοτικών έργων καθώς και αναφορικά με τις πρόσφατες συναντήσεις του κ. Δημάρχου στην Αθήνα, με προεξάρχουσα τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις 26 Μαρτίου.

Τα μέλη της πλειοψηφίας εξέφρασαν αρκετές ενδιαφέρουσες επισημάνσεις και προβληματισμούς που καταγράφηκαν από τον κ. Δήμαρχο.

Τέλος, ο κ. Δήμαρχος ζήτησε σειρά στοιχείων προκειμένου στις αρχές Μαΐου να εκδοθεί αναλυτική ενημέρωση των Δημοτών σχετικά με την κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν ο Δήμος και τα Δημοτικά Νομικά Πρόσωπα από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

Όλα τα μέλη της Δημοτικής Παράταξης της πλειοψηφίας εξέφρασαν απερίφραστα την πλήρη στήριξη και συμφωνία τους με όλες τις μέχρι σήμερα αναληφθείσες πρωτοβουλίες του κ. Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής εκτιμώντας ότι ο Δήμος τίθεται σε τροχιά σωστής και μεθοδικής οργάνωσης και λειτουργίας και επιχειρείται για πρώτη φορά η επίλυση πολυετών εκκρεμοτήτων με τρόπο μόνιμο και οριστικό, ενώ η αντιμετώπιση των Δημοτών με κριτήρια προσωπικά ή κομματικά περνά οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας καθώς οι πάντες αντιμετωπίζονται με κριτήριο το δημόσιο συμφέρον και χωρίς προσωπικές πρακτικές.
---------------------------------------------
Κύθηρα Αντικύθηρα Καινούργια Μέρα
---------------------------------------------